DALILA DRAGOJEVIĆ POPILA ŠAMARČINU, PA SE ONESVESTILA: Bivši dečko je sastavio sa zemljom, NAJGNUSNIJA scena u rijalitiju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.02.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević tokom prošlosti imala je velike probleme sa bivšim momcima, a sada se pojavio jeziv snimak na kom joj je dečko zavalio šamarčinu!

DALILA DRAGOJEVIĆ POPILA ŠAMARČINU, PA SE ONESVESTILA: Bivši dečko je sastavio sa zemljom, NAJGNUSNIJA scena u rijalitiju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka Dalila Dragojević postala je poznata kada se pojavila u rijalitiju ,,Parovi", a još tada bila je fatalna po muškarce. Tokom boravka u rijalitiju ,,Parovi" ona je menjala dosta muškaraca, a onda se odjednom smirila, bar na trenutak pored kršnog Crnogorca Mladena Vuletića. Veza Dalile i Mladena bila je i te kako burna i napeta, a onda je u jednom trenutku situacija eskalirala, te je od njega ,,popila" žestoku šamarčinu, zbog kojom je bukvalno skucao za zemlju. 

Republika

Foto: Republika

Dalila Dragojević i Mladen Vuletić

 

Dalila je već govorila o ovom periodu kada je dobila od bivšeg šamar, ali to nije sve, jer je Dragojevićka pričala da su je pre bivšeg supruga Dejana Dragojević momci uglavnom svi tukli. Kako je vreme odmicalo, činilo se da je samo Dejan zapravo nikada nije udario, niti je maltretirao fizički, budući da ju je čak i sadašnji dečko Filip Car maltretirao psihički i fizički. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Mladen Vuletić i Dejan Dragojević

 

Snimak na kom Mladen udara Dalili šamar postao je viralan na Instagram profilima i to samo nešto kasnije pošto je Dragojevićka iznela ispovest o tome da su je bivši momci maltretirala. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Janko

06.02.2022 14:53

Dalila ih izazivala do besvesti. Zato je batine dobijala do nesvesti.

Odgovori 22 4
jaca

07.02.2022 06:59

ma ona bre glumi kakvi onesvescivanje i to je namestila kur,...ska posla