SLAVLJE U PORODICI OSMAKČIĆ! Markov brat tvrdi da je svima LAKNULO što Viki NIJE TRUDNA: TO JE NJENA TAKTIKA DA GA VEŽE ZA SEBE!

Autor:

Zadruga

01.02.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se ispostavilo da Viktorija Mitrović nije u drugom stanju, oglasio se brat Marka Osmakčića, Mario.

SLAVLJE U PORODICI OSMAKČIĆ! Markov brat tvrdi da je svima LAKNULO što Viki NIJE TRUDNA: TO JE NJENA TAKTIKA DA GA VEŽE ZA SEBE!

Foto: printscreen/instagram.com/zadruga official

Sinoć je u ''Zadruzi'' bilo napeto i puno tenzije, naročito između Viki Mitrović i Marka Osmakčića koji su čekali da vide da li će test na trudnoću pokazati da li će postati roditelji. Kada je test pokazao jednu crtu, svima je nekako laknulo, a naročito njegovoj porodici.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović nije trudna

Naime, Markov brat Mario, protivnik je njegove veze sa Viki jer kako kaže nije pravi izbor za njegovog brata, a spekulacije o njenoj trudnoći dodatno su uznemirile čitavu porodicu Osmakčić.

- Laknulo nam je svima! Pretpostavljao sam da nije trudna, jer sam čitao razne komentare - da ima spiralu, da ne može da ostane trudna... Po meni, to je bila njena taktika da provocira Marka, da ga zeza, veže za sebe. Hvala Bogu, pa nije - priča Mario i dodaje da je apsolutno protiv njihove veze:

 
Republika

Foto: instagram.com/markoosmakcic

Mario Osmakčić protiv veze brata i Viki Mitrović

- Marko se pomirio s tom činjenicom da, ako bude trudna, da mora da se drugačije postavi. Imali smo sada sreće, ali imam osećaj da Marko, nažalost, neće ništa promeniti, da će i dalje biti sa Viki, da će imati seksualne odnose sa njom - naravno, bez zaštite. Tu je problem - Marko ništa nije naučio, neće to da promeni, nastaviće dalje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mario Osmakčić I Viktorija Mitrović neće dobiti bebu

Marka su i brat i otac savetovali šta da čini i kako da se ponaša, ali ih on ne sluša.

- Kada je imao taj udes pre godinu dana, kada je sleteo u velikoj brzini, mesec dana kasnije vozio je još brže. To me najviše sekira, što ne nauči školu iz nekih grešaka koje napravi, učini. Videćemo... Najrađe bih opet da sa njim popričam, da ga posavetujem, ali... Ne vrede mu ni moje ni očeve reči, ne znam šta više da kažem. Ponekad se osećam kao da me sluša, ali me ne čuje - kaže Mario Osmakčić za Pink.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading