OSMAKČIĆU PRETI TUŽBA ZBOG VEZE SA VIKTORIJOM? Baba zadrugarke progovorila o bivšem suprugu Mitrovićke, otkrila da im je dolazio na vrata, a evo šta zamera unuki! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

29.01.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasila se baka Viktorije Mitrović, Regina koja nam je prokomentarisala zversko ponašanje Marka Osmakčića prema njenoj unuci.

OSMAKČIĆU PRETI TUŽBA ZBOG VEZE SA VIKTORIJOM? Baba zadrugarke progovorila o bivšem suprugu Mitrovićke, otkrila da im je dolazio na vrata, a evo šta zamera unuki! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Situacija u rijalitiju ,,Zadruga 5" je svakim danom sve napetija i napetija, a odnos Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića jedan je od turbulentnijih, koji se svakodnevno komentarišu kako po ,,ćoškovima", tako i za crnim stolom. Prethodnih dana njihov odnos eskalirao je sa nekoliko žestokih rasprava i svađa, ali i fizičkih obračuna, pa smo mi odlučili da kontaktiramo njenu baku Reginu, koja se odazvala našem pozivu. Odmah na početku smo je upitali da nam prokomentariše njihov trenutni odnos, koji se njoj ne sviđa nikako. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić svađa

 

- Ne znam šta da kažem, on pokazuje time kakav je čovek, odnosno nečovek, Boga ima gore, sve će da se to vrati. On maltretira sve žene u okolini, a ona je budala to što dozvoljava, on je klasičan ženomrzac, to je zatvoren prostor i zaljubila se, ne može da pobegne od njega i da hoće, bilo bi lakše napolju, ali mislim da ne treba da dozvoljava da je bilo ko maltretira, kao ni ona druge zbog njega - govori Regina, pa je prokomentarisala i da li će njena unuka možda pokrenuti tužbu protiv Marka:

- Neće pokrenuti, nije ona takav tip da se vuče po sudovima, njoj je dosta svega. On hvata kadar preko Viktorije, ona pravi budalu od sebe, pa se priključuje njoj. Kada bude izašla, on će izaći sa parama, a ona neće imati ništa, zbog njega, niti će pitati za nju, a ona će ostati bez novca i povređena.

 

 

Tokom svađe, Osmakčić je Viktoriji speomnuo i bivšeg supruga Roberta Mitrovića, sa kojim ima ćerku Miru. Osmakčić je tvrdio da Viki bivšem suprugu ne dozvoljava da viđa ćerku, zbog čega smo mi odlučili da se pozabavimo i tom temom, a Regina nam je ispričala da je Robert nedavno i bio u njihovoj kući, ali da ga maloletna Mira nije zanimala, već se trudio što više da oblati bivšu suprugu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić

 

Podsetimo, portal Republika.rs došao je prvi do ekskluzivnih fotografija na kojima se vidi kako je Robert udario svoju ćerku Miru, kako nam je otkrila Regina, a detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

- Njemu niko ne brani da viđa dete, bio je pre dva meseca da vidi dete, nije poslao svom detetu nikakav poklon, a Viktorija je obezbedila sve i da se proslavi rođendan. Došao je tu, bio je sat vremena, dete nije htelo sa njim da se igra, ni da priča, kupio je dve lutke, ali nije htela da se igra sa tim, navukla je strah od njega, pa ko god da dođe na kapiju, dete beže i sakriva se u kupatilu, mi smo je pripremali, Miro da mora da sedi, on je tvoj tata, on je više pričao o Viktoriji, nego o detetu, ništa nije pitao. Od tad uopšte nije ni bio, javlja se meni da ide preko, pa kada se vrati, da će doći da vidi svoju ćerku, pa mi se javlja da vređa Viktoriju, na koje ja ne reagujem, ja sam sa njim u kontaktu zbog deteta, da mu kažem da smo kod kuće, da nismo kod kuće, čisto zbog dogovora, on nju ne treba da komentariše Viktoriju. On je taj dan došao i pričao samo o Viktoriji, taksista koji ga je dovezao mu je rekao da je došao da vidi dete, a ne da palamudi o Viktoriji. Mira je od tad, znači... Ja joj pričao o njemu, ali ne vredi, dete ima ožiljak, ostalo je od onda, i ona meni kaže, kada smo se igrale, ona hoće da se šminka i kaže da ne može to da pokrije, jer ju je tata tu udario. 

Potom se na naš poziv odazvala i Viktorijina drugarica, Danijela Jakšić, koja nam je dala svoj sud o celokupnoj situaciji. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Danijela Jakšić i Viktorija Mitrović

 

- Samo ću reći užas, oboje su podjednako krivi. Nije mi jasno zašto se mire na svaka tri dana kad vide da ne ide? Loše utiču jedno na drugo. Kakvo crno dete sa osobom koju poznaješ par meseci, pritom na sve to vidiš da imaš tubulentan odnos sa nekim i želiš dete? A i njegova izjava da pokušava da ga nahvata na dete, nije ona zatrudnela sama od sebe, dok ju je kako on kaže ,,punio" nije se bunio. Iskreno se nadam da nije u drugom stanju, videćemo. Što se njihovog odnosa tiče, kapiram ja i zatvoren prostor i emocije, ali ne kapiram kad će im doći do mozga da nisu jedno za drugo. Ne mogu ja nju da perem koliko ona može sve više i više da se kanali sa Markom - rekla je Danijela za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading