POSLE SVEŠTENIKA VIKTORIJU I NJENU ĆERKU MALTRETIRAO SUPRUG: Udarao je malu Miru, hteo je novac! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

25.09.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Viktorija Mitrović svojim ulaskom u rijaliti ,,Zadruga 5" podigla je veliku prašinu, naročito kada je ispričala jezivu i monstruoznu priču o silovanju sveštenika Milovana Đokića, dok je ona imala 12 godina. Mi smo uspeli da dođemo do sela Pločica, gde su nas u kuću primili Viktorijina tetka Regina Savić i ćerkica, koja željno iščekuje svoju mamu da joj se vrati.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Tanjug/M. NIKOLIĆ, Privatna arhiva

Republika.rs bila je u poseti porodičnog doma Viktorije Mitrović

Portal Republika.rs posetio je porodični dom Viktorije Mitrović u selu Pločica, a mi vam prenosimo kako je sve izgledalo tokom boravka u kući. Prijatna i topla atmosfera, bez ikakvih trzavica, a kroz kuću se čuje samo mala devojčica Viktorijina ćerka Mira, koja nije skidala osmeh sa lica. Baba zadrugarke potrudila se da dok joj je unuka u rijalitiju, njenoj ćerki ne fali ama baš ništa.

- Jedva čekam da vidim mamu, volim je najviše na svetu! - poručila je tokom razgovora Viktorijina ćerka.

Sa druge strane, ono što nas je dodatno prodrmalo, tokom potresne ispovesti Regine Savić o monstruoznom napadu na njenu unuku Viktoriju od strane sveštenika, jeste Robert Mitrović, zadrugarkin bivši muž, koji ju je maltretirao i zlostavljao psihički.

- Pa da vam kažem i on joj je dosta puta prebacivao, on se oženio sa njom iz koristi, više iz koristi nego iz ljubavi, bitan im je bio taj novac. Viktorija je bila kod oca kada su završavali te papire to sto su ga osudili, onda su oni hteli da uzmu novac više im je bitniji bio novac nego Viktorija. Više puta joj je prebacivao ,,Pope, pope”. U tom vremenu kada se to desilo, mi smo bili staratelji i nisu uspeli da uzmu novac... Ja sam ga upoznala, mi nismo išli tamo, nije ni on ovde, čuli smo kako su oni živeli, on ima vulgarno ponašanje, ne znam da li je psihički otišao, ja sam htela sa njim da pričam jednom, ali on je mene tako izvređao - govori Regina i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Viktorijina baka ispričala detalje stravičnog događaja

- Iz priče znam šta se dešavalo, nije joj dozvoljavao da ide da radi, Mira je bila mala, on je čekao tatu i mamu, tu je uvek svađa izbijala. Viktorija je išla u crkvu za pelene, u Crveni krst, jednom je onda Viktorija presekla, ja sam joj rekla da se vrati kući, on nema ni za sirup, meni nije žao, ja ću da pošaljem novac, dete se gušilo, bilo bolesno, on nije imao ni dinar da da za dete. Morala je Viktorija da mi slika taj sirup, njemu je bilo preče da kupi cigarete nego sirup. Ja sam poslala 2.000 dinara, ali da mi slika recept, pazite koliko je to zadnje bilo. Ona se već vratila, onda je Viktorija davala dete na mesec dana za gorivo, ili kad vraća dete da Viktorija pošalje novac, on nema on je bednik! Ona da dete na deset dana, on ne vrati dete po mesec dana! Mi smo zvali i zvali oni su pokrenuli tad da se razvedu, ona nije bila staratelj i znate kako to ide... Jednog dana se javila njena svekrva, oni su doveli dete do neke pumpe, kada je doveo malu Miru mi smo videli da je usna natečena, mi smo rekli u socijalnom da više dete nećemo da puštamo tamo. Meni je njegova majka rekla da dete nije palo, kao što je on rekao, rekla mi je da on ne gleda dete, on je dete udarao! On ne vidi dete, ja sam mu rekla jednom prilikom, ali me nije slušao!

Republika

Foto: Repulika.rs, Tanjug/M. NIKOLIĆ, Pixabay.com

Meštani sela Pločice krvnički su branili sveštenika koji je silovao tada maloletnu Viktoriju Mitrović

Podsetimo, Viktorija je ispričala svoju životnu priču u rijalitiju gde je otkrila da ju je sa 12 godina silovao sveštenik iz sela u dvorištu crkve, a njena ispovest je uzdrmala celu javnost koja je ostala u šoku. A ekipa portala Republika.rs odmah se uputila u selo Pločice nedaleko od Kovina, s namerom da istraži ceo slučaj, a ono što smo zatekli tamo šokiralo nas je još više. Naime, meštani sela su krvnički branili sveštenika i osuđivali nesrećnu Viktoriju, te na sve načine pokušavali da opravdaju užasan postupak sveštenog lica, u ovom slučaju ''đavola u mantiji.'' Više o tome pročitajte ovde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading