JA NE VIDIM SEBE BEZ NJEGA: Dalila Dragojević OČAJNA, želi POMIRENJE sa NJIM, priznala da bi prešla i preko PREVARE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.01.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otkrila Neveni Miličevići da bi Dejanu Dragojeviću oprostila prevaru.

JA NE VIDIM SEBE BEZ NJEGA: Dalila Dragojević OČAJNA, želi POMIRENJE sa NJIM, priznala da bi prešla i preko PREVARE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Nevena Miličević su kao nominovane zadrugarke provele dva dana u izolaciji, gde su razgovarale o ljubavnim problemima. Glavna tema je bio Dejan Dragojević, a tom prilikom je Dalila šokirala kada je priznala da je boli što joj Dejan ne oprašta prevaru. 

- Neće mi nikad oprostiti... Još mu kažu celi svet je red tobom, čekaju te - pričala je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Nevena Miličević

 

- Desi se ljudima sa 30 godina braka, to je neopisivo kad se desi - dodala je Nevena.

- On meni da je to uradio, ja bih njemu sigurno oprostila, sad kad dođem, do zaključka. Ja ne vidim sebe bez njega. Nadala sam se uvek da je on mirna luka, a sad kad sam dobila odbijanje tek sad sam lupila glavom o zid i postala svesna šta sam uradila...Da sam bar odbacila srce, za šta je ovo bilo dobro? Zašto ja? - nastavila je Dragojevićka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Nevena Miličević

 

- Ja sam ti rekla da probaš da prođeš što bezbolnije - savetovala je Nevena.

- Koji je najbolji način da se sačuvam? - pitala je Dalila.

- Ugrizi se ponekad za jezik, tu Filip ima pravo - rekla je Nevena.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zana

24.01.2022 09:22

Ova ga u zadruzi ne ispusta, kao sto pijavica ne ispusta svoju zrtvu. A klela se da nece komunikaciju sa njim. Koji manipulator , koji lazov ? U zadruzi, ona glumi da hoce pomirenje sa njim , da se kaje , da bi se iskupila kod gledalaca , a onda , napolju, gde nema kamera, opet ce da se ponasa sve po starom.

Odgovori 28 5
Anja

24.01.2022 10:02

@Zana - Tako je Zana, i ti uvek primetiš sve. Volim tvoje komentare. Ono sinoć je bio govor i predstava za glasače i narod. Dok se "jada" Neveni, krišom prati da li je kamera snima i ide li u eter. Kod Darka na intervju dođe uvek sa istom pričom i vrti je u krug, samo je malo prilagodi trenutnoj situaciji sa Dejanom i reakciji Filipa i ukućana prema njoj. Sad se usredotočila na pokajanje i oprost a udara na Dejanove slabe tačke koje samo ona zna. Manipulatorka,lažljivica i podla žena. Nadam se sa će Đedović svojom taktikom uz pomoć Karića i Rešićke preseći Daliline nasrtaje na Dejana i to fizičke i emotivne.

Odgovori 21 4
Vladimir

24.01.2022 11:36

Mnogo podla i pokvarena žena. Varala je Dejana i napolju. Dok je Dejan radio sa majstorima ona se skitala od grada do grada, od sela do sela.

Odgovori 19 0