DALILU TREBA ZATVORITI U LUDNICU DA NE IZAĐE NIKAD: ŠOK priznanje Husa Mujića: RAZGOVARAO SAM sa Dejanom, PLAKAO SAM KADA SAM GA VIDEO KRVAVOG!

Autor:

Zadruga

19.01.2022

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Huso Mujić konačno je uspeo da stupi u kontakt s Dejanom Dragojevićem posle nekoliko meseci bezuspešnih molbi produkciji!

DALILU TREBA ZATVORITI U LUDNICU DA NE IZAĐE NIKAD: ŠOK priznanje Husa Mujića: RAZGOVARAO SAM sa Dejanom, PLAKAO SAM KADA SAM GA VIDEO KRVAVOG!

Foto: printscreen/RTVPink, ST/N. Madndić

Ovo za domaće medije tvrdi Mujićev komšija Damir S. iz Gornjeg Šepka, koji je svojevremeno i otkrio da je Dejan prešao u islam i da je sa Husom stalno išao u džamiju i klanjao.

- Huso i Dejan su prethodnog vikenda imali vrlo emotivan razgovor, popričali su o svemu. Sam Huso nam je to ispričao, malo mu je lakše. Dalilin otac ga je zamolio da se više ne nervira i da se ne samopovređuje, jer time samo ugrožava svoje zdravlje. Dejan mu je rekao da prosto ne može da se kontroliše, da voli Dalilu više od života i da je za sve kriv Filip Car, koga ne može očima da vidi. Ispričao mu je i da ne zna zbog čega je onako povredio glavu, da se tih trenutaka i ne seća. Huso mu je na to rekao da tu sigurno nisu čista posla, jer ga ni on nije prepoznao u trenucima kad se sve to dešavalo. Dejan je imao i jednu molbu za Husa, a to je da detaljno pregleda kuću jer ima ključ, da dođe ako treba i hodža i da vide da li je neko nešto ostavio i sakrio u kući - ispričao je komšija Damir za Kurir.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Domaći mediji takođe su pozvaliHusa, a on je otkrio da se zaista čuo sa Dejanom.

- Čuo sam se s Dejanom, sad mi je lakše. Pružio sam mu podršku, njemu su vrata moje kuće uvek otvorena. Bilo mi je teško da ga gledam onako krvavog, plakao sam ko kiša kad sam video koliko se povredio. Dobro je što je potražio pomoć psihijatra, a to bi trebalo i moja nesreća Dalila, ako opet bude imala nešto sa Carem. Nju bi onda trebalo zatvoriti u ludnicu da nikad ne izađe. Dejanove treba da bude sramota što na sve načine pokušavaju da zauvek razdvoje decu - završio je Huso.

Komentari (3)

Loading
Zana

20.01.2022 04:16

Ovaj bi da cerka i zet budu sa njim, a da zetovljevu porodicu treba da bude sramota sto oni hoce da budu sa svojim detetom ( sinom ) , jer " razdvajaju decu ". Koja je to sebicna izjava ? Ne moze pika da bude bitnija od sike ! Majka je jedna, a muz moze da ima zena koliko hoces, pogotovo kada zena prevari muza.

Nadica

20.01.2022 12:27

Ne rastaju decu Dragojevići, nego je to Dalila učinila svojim postupcima! Šta je mislila - da ga onako povredi i obruka, pa da je posle vodi kući, kao da ništa nije bilo!!!???

Iva

29.01.2022 12:59

Citam i ne verujem sta ovaj prica? Je li moguce da covek misli da je Dejan njegova svojina? Hallloo Dejan ima majku, oca, brata, sestru! Nisi ti Huso njegov spasioc. Spasi ludu kcer, ako sta ima da spasavas. A ti Huso i Emina se bavite vradzbinama, sad bi sve da svalite na Dejanovu porodicu. Sram te bilo!