NIKO ME TAKO NIJE GLEDAO DO SADA KAO ONA! Mensur otkrio da ga je majka Milice Veselinović GLEDALA SA MRŽNJOM, a onda je ona PRESEKLA! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

14.01.2022

17:53

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'', a voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni klip u kom su oni imali priliku da vide svađu Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović u kojoj on pokušava da objasni Milici da ju je mama više ponizila od njega.

NIKO ME TAKO NIJE GLEDAO DO SADA KAO ONA! Mensur otkrio da ga je majka Milice Veselinović GLEDALA SA MRŽNJOM, a onda je ona PRESEKLA! (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić je prvi dobio reč.

- Desilo mi se da je opsujem, baš pre par večeri sam je jako opsovao, i zbog toga mi je krivo. Ovo što ste videli u klipu je tradicionalno nadmudrivanje u svađama. Rekao sam joj da nju ne može niko da ponizi osim nje same. Video sam mržnju i u pogledu njene mame, niko me tako do sada nije gledao. Ja kad vidim ženu koja me na taj način gleda, ne znam pta mi misli. Ne može ona mene da ugrozi, ja vladam sobom i vladaću sobom dokle god je to u mojoj moći. U zadnje vreme je tu kad god mi treba i učini mi. Promenila se i samo nek je zdravo.

- Je l' ste u dobrim odnosima - pitala je Ivana.

- Jesmo - odgovorio je Mensur ukratko.

Nakon kratke pauze, Milica Veselinović je dobila reč kako bi prokomentarisala klip.

- Nema šta specijalno tu da se komentariše, volela bih da su te svađe bile dok smo bile zajedno. Mnogo gore svađe smo imali kad smo bili zajedno, nije ovo ni rasprava nego prepiranje. Ovo je blago - rekla je Veselinovićeva.

- Zašto si rekla da mu vidiš zlo u očima - pitala je Ivana.

- To je kad ima ljutitu facu, pa mu to kažem. On se iznervira zbog desete stvari, iako to nije razlog. Po meni te reči nemaju težinu. Nije mi to ista rasprava koju smo mi imali u garderoberu, u kazinu - rekla je Milica.

Kako mislite da sredite odnos sa tvojom majkom, tj. tvojom taštom - pitala je Ivana, na šta se Mensur nasmejao.

- To nije moja tašta, niti je bila - rekao je on.

- Apsolutno se slažem, neće mu biti tašta ni išta - rekla je Milica.

Komentari (1)

Loading
Dera

14.01.2022 19:37

Jeste ga gledala sa mržnjom. Zato treba sve da prekine sa njom.