SPREMNA ZA POVRATAK U ZADRUGU?! Svi ŠOKIRANI TRANSFORMACIJOM Marije Kulić! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.12.2021

08:26

Majka bivše učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, Marija Kulić promenila je svoj izgled.

SPREMNA ZA POVRATAK U ZADRUGU?! Svi ŠOKIRANI TRANSFORMACIJOM Marije Kulić! (FOTO)

youtube.com/Zadruga Official

Sudeći po objavama na društvenoj mreži Instagram, Marija Kulić drastično je promenila svoj izgled.

Naime, Marija je rešila da se podvrgne estetskim korekcijama, a sudeći po fotografijama, bivša rijaliti učesnica je korigovala usne i zategla lice. Kulićeva je, čini se, prezadovoljna rezultatima, a njen izgled oduševio je Miljanu koja je majci uputila pregršt komplimenata.

instagram.com/miljana_kulic_official

Objava Miljane Kulić

- Najlepša mama na svetunapisala je Miljana koja se potom i zahvalilia osobi koja je zadružena za Marijin novi izgled.

Mnogi komentarišu da se Marija Kulić vraća u Zadrugu i i da je zbog toga promenila izgled, a šta će se dešavati i da li će ona ponovo ući u Belu kuću ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

Podsetimo, Marija Kulić imala je ozbiljan zdravstveni problem zbog koga je smršala 20 kilograma. Budući da oporavak teče dobro, izgleda da je Miljanina majka odlučila da skrene misli sa problema i malo počasti sebe. A kako se vama dopada ova transformacija?

Komentari (7)

Loading
Zana

22.12.2021 09:58

Bolesna , a ide da pumpa usne, zateze lice, koriguje obrve ??? Ko placa toj bolesnoj zeni estetske operacije ? I, dokle vise u kontinuitetu u Zadruzi : Kulici, Przulj... ? Hajde, neka oni zarade pare na poslu za koje imaju kvalifikacije . Ha, ha, ha

Nada

22.12.2021 15:12

Ove zene nisu normalne ,bolesne nista nerade samo vrse neke operacije pa izgledaju kao da se spremaju za mapet sou. Vise nemam volju nida ih slusam i gledam. Sve sto pricaju je suludo,vide greske svakog oko sebe samo ne svoje kao da su pokupile pamet cijelog svijeta. Zalosno sta nam se nudi kao zabava