ONO NIJE DEJAN, IZGLEDA DA MAGIJA POSTOJI! David i Maja RASKRINKALI Dalilinu MAJKU: REKLA JE DA ĆE SE POTRUDITI DA BUDU ZAJEDNO!

Autor:

Zadruga

11.01.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević i Maja Marinković iskreno o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića.

ONO NIJE DEJAN, IZGLEDA DA MAGIJA POSTOJI! David i Maja RASKRINKALI Dalilinu MAJKU: REKLA JE DA ĆE SE POTRUDITI DA BUDU ZAJEDNO!

Foto: printscreen/TV Pink

Večerašnji gost u emisiji kod Ognjena Amidžića su Maja Marinković i David Dragojević koji su odmah na samom početku prokomentarisali odnos Dalile i Dejana Dragojevića.

- Ne znam, ja mislim da je on bio svestan kada smo mi bili tamo, da je osetio podršku tu, posle koliko godina, vidim ja po njemu da je on totalno izgubljen, šta govori, kako me gleda, da nije to on - rekao je David i za trenutnu situaciju rekao:

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

David Dragojević o Dejanu

- Ne znam šta se desilo, kao da nije on - rekao je Dragojević, a Ognjen ga je upitao da nije neka magija u pitanju.

- Bez zezanja nisam imao nikada dodira sa tim, niti znam, ali koliko mi ljudi pišu i šta govore, to izgleda stvarno postoji, nemoguće da neko onako se ponaša, kao da neko upravlja džojstikom njime, ono nije on - rekao je David, a Maja Marinković se nadovezala:

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Maja Marinković i David Dragojević o Dejanu i Dalili

- Ni ja ne verujem u te stvari, ali kada je Deki u pitanju ja sam zaista čula da je Dalila usko povezana sa tim nekim stvarima - rekla je Maja, dok je David nastavio:

- Njena majka je izjavila ''Do Nove godine, ja ću se potruditi da budu zajedno'' i Dejan od onakvog dečka, ide potpuno u neku drugu stranu, a za Maju i Cara ne znam, nemam pasulj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ina

12.01.2022 01:03

Haha bice Vam lakse da sebi priznate da Dejan iskreno voli Dalilu,Koja magija?pricate gluposti. Majo i za tebe se prica da se time bavis. A David kao i uvek laze maze, koga Vi komentarisete ocistite vase smece pa pricajte za druge. U ostalom ko ste Vi? Cime se bavite? Lazni moralisti. Majo leci se dok jos ima vreme a za tebe. ADavid zigalo nadji jos neku babetinu da te izdrzava.

mina

12.01.2022 07:46

Bravo sve je tacno