PRAVI GREŠKU ZA GREŠKOM: Ljuba Pantović ŽESTOKO OSUDILA Dalilu, pa progovorila o POMIRENJU sa Carem!

Autor:

Zadruga

08.01.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević se nakon javne prevare vratila bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću, a sada se oglasila i njena najbolja drugarica Ljuba Pantović.

PRAVI GREŠKU ZA GREŠKOM: Ljuba Pantović ŽESTOKO OSUDILA Dalilu, pa progovorila o POMIRENJU sa Carem!

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Dalila Dragojević je prevarila javno svog supruga Dejana Dragojevića i tako stavila tačku na petogodišnji brak i ušla u odnos sa Filipom Carem, međutim ubzro su raskinuli, pa se Dalila vratila Dejanu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ljuba i Dalila

Sada se oglasila i Ljuba Pantović, Dalilina drugarica i dala svoje mišljenje na celokupnu situaciju, pa se dokačila i Cara.

- Mislim da joj nikakav kontakt nije potreban sa Filipom. Samo pravi grešku za greškom. Treba da ostane dosledna onom što je rekla, a to je da neće komunicirati sa njim. Taj čovek samo trči od jedne do druge, a Dalila mu je opet zanimljiva, jer se opire. Ukoliko mu ona dopusti da joj se opet približi, to će biti katastrofalna greška. Kako se samo ne seti šta joj je sve on rekao prilikom svadja?! - komentarisala je Ljuba za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ljuba i Dalila

- Obzirom da je sklona da prašta, ne mogu da kažem da sam sigurna da neće napraviti grešku. Mogu samo da se nadam da neće - dodala je Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mixino R

08.01.2022 16:23

Velike drugarice Ljuba i dalila! Otkad to? A ne zaboravite da koristite Ljubin Perfect Shape ili kako već, fitnes program za mršavljenje... Koristi Ljuba priliku, samo tako, a ćerka joj brka verske praznike...