OVO JE BEDNO I JADNO GLEDATI: Maja Nikolić Dalilu nazvala ODRONOM pa osula PALJBU po Dragojevićima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.01.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić je bez dlake na jeziku dala svoje iskreno mišljenje o Dalili Dragojević i o celokupnoj situaciji.

OVO JE BEDNO I JADNO GLEDATI: Maja Nikolić Dalilu nazvala ODRONOM pa osula PALJBU po Dragojevićima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja Nikolić je bila jedan od žirija u jučerašnjoj "Zadrugoviziji" i podigla je pravu buru da je čak morala i publika da reaguje.

Naime, Maja je nazvala Dalilu ljudskim odronom u uživo emisija, a publika je stala na stranu Maje, pa je tako izviždala Dragojeviće.

- Ti si odron. Treba da kažem da si prostitutka, a ovo je pristojnije - rekla je Maja.

- Neću ja tebe vređati, imam ja vokabular za tebe bez problema, ali neću. Svi koji tapšete za Maju povedite je kući neka vam peva 24 sata - odgovorila je Dalila.

Republika

Foto: instagram.com/majanikolicmaja

Maja Nikolić

Pevačica je u toku reklama, dala svoje mišljenje o Dalili i objasnila zašto je nazvala odronom.

- Pa niko je ne voli, ja ne znam da li neko može da opravda ovo što je ona uradila, ja sam još pristojna bila. To je jedina žena, koja je svog muža, koji je mnogo dobar, ostavila zbog jednog Cara. Da uništiš takvu jednu dušu od čoveka, ko je normalan i ko je pristojan. Ovo je bedno i jadno gledati, mnogo su žalosni. Prvog sledećeg kog bude videla opet će sve biti isto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Zana

03.01.2022 11:02

Ona je moralno smece, ohola, samoljubiva, jezicara, lazljiva, manipulatorka , provincijalka sa dna kace koja "obula becke cipele koje je zuljaju ", a muz joj nedorastao, slinavac , bez dostojanstva. Da li je normalno da muskarac koga je zena javno prevarila, javno ga vredjala i vredjala mu clanove porodice , pretila , tukla....da on posle svega toga izjavi , da je voli ? Gluma bracnog para koju nisu provalili samo glupaci. Oboje bi sve uradili da bi skrenuli paznju medija na sebe , i da bi dobili hrpu para. Tipicno ponasanje " divljih koji kada dodju u velegrad , zele da isteraju pitome " Na sta su sve spremni da urade da bi ostvarili cilj, izazivaju gadjenje.

Odgovori 16 2
Zana

03.01.2022 12:41

U pravu ste. Svaka Vam cast. U sedmoj Bozjoj zapovesti pise : " ne cini preljube" ! Za moralne, dovoljno napisano. Amoralnim ne vredi objasnjavati, jer ne razumeju ni kada im se nacrtas.

Odgovori 15 1
Dera

03.01.2022 13:13

Dudlila jeste odron i to ogroman. Dok Dejan radi sa majstorima kuću ona skita od jednog do drugog muškarca po Bosni.

Odgovori 11 1
mm

03.01.2022 14:01

Bravo Majo lepo si sve kayala

Odgovori 11 2