MAJA MARINKOVIĆ OTIŠLA NA RAZGOVOR KOD VELIKE ŠEFICE: Nakon DISKVALIFIKACIJE, uhvatili smo Takija i njegovu ćerku ispred PINK TELEVIZIJE! (PAPARACO VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.01.2022

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do ekskluzivnih snimaka Maje Marinković ispred Pink televizije samo nekoliko dana nakon diskvalifikacije, a sa njom je u zgradu čelnika došao i njen otac Taki Marinković.

MAJA MARINKOVIĆ OTIŠLA NA RAZGOVOR KOD VELIKE ŠEFICE: Nakon DISKVALIFIKACIJE, uhvatili smo Takija i njegovu ćerku ispred PINK TELEVIZIJE! (PAPARACO VIDEO)

Foto: Republika.rs

Kontroverzna zadrugarka Maja Marinković pre nekoliko dana diskvalifikovana je iz rijalitija ,,Zadruga 5", nakon burnog i turbulentnog odnosa sa Filipom Carem. Maja se potpuno povukla iz javnosti nakon što je izašla iz rijalitija, a njen otac Taki Marinković otkrio je za naš portal sve o ćerkinom emoitvnom i psihičkom stanju. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car svađa

 

Maja spava, dok se ne probudi i ne obavi razgovor sa advokatom ja neću davati izjave, tebi sam se javio i neću nikome više, jer sam ti obećao. Izvinjavam se svima, svi mi pišu i šalju poruke, ali ja ne mogu nikome da se javljam dok ne obavimo razgovor i nasamo, i sa advokatom, ja hoću da ispadnem fer prema svima. Od sutra ću vam biti na raspolaganju, ne znam šta se desilo još uvek, tako da ne mogu ništa konkretno da vam kažem, ali kada budem popričao sa ćerkom onda ću znati sve. Ja ću ostati prema svima korektan, ne želim da pričam još uvek ništa - govori Taki za Republika.rs i otkriva šta se dešavalo sa Majom kada je ušla u stan, a detaljnije pročitajte klikom OVDE.

Maja Marinković diskvalifikacija!

Veliki šef doneo je odluku da Maju diskvalifikuje, nakon što je nasrnula nekoliko puta na Filipa, a tom priliko u Belu kuću stiglo je obaveštenje o tužbi koju će televizija Pink pokrenuti protiv zadrugarke na osnovu potpisanog ugovora u vrednosti od 50. 000 evra. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car tuča Zadruga

 

Maja Marinković ispred Pinka!

Paparaco ekipa portala Republika.rs uhvatila je Maju Marinković ispred zgrade Pink televizije, a njoj je društvo pravio njen otac Taki Marinković, koji uredno vodi računa o ćerki. Taki je dovezao Maju ispred Pinka i sve vreme je čekao u kolima, a nakon nekog vremena ušao je i on sa ćerkom. Mi smo zabeležili trenutak, a ono što smo mogli da primetimo jeste da Marinkovićeva izgleda potpuno zdravo, a pojavila se u potpuno opuštenom izdanju. 

 

 

Ostaje nam da vidimo zbog čega je Maja došla na Pink i to samo nekoliko dana nakon diskvalifikacije, a dosta se spekuliše o njenom mogućem povratku u rijaliti, što publika i te kako želi. Publika je definitivno podeljena, mada, po komentarima na društvenim mrežama mnogi su okrivili Cara da je sve vreme provocirao Marinkovićevu, zbog čega žele da se ona vrati u rijaliti ,,Zadruga 5". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
Blueberry

04.01.2022 17:09

Ne daj Bože da se ova vrati na tv. Nasilje ne treba promovisati, nego kazniti.

Odgovori 17 3
jaca

04.01.2022 18:02

Treba da je vrate car i dalila pa dejan napolje

Odgovori 6 11
Aurora12

05.01.2022 05:41

@jaca - Ne, nego treba zatvoriti ovu ludnicu od rijalitija zauvek, sve ih izbaciti napolje da rade neki obican posao, a ne da glume neke zvezde a sve ulicari bez skole.

Jovan

04.01.2022 18:10

VRATITE MAJU ONA JE RIJALITI iybacite mujice sljam i olosa cara

Odgovori 6 14