ZATEKAO SAM JE U SUZAMA, ISCRPLJENA JE: Taki Marinković otkriva u kakvom je stanju Maja nakon DISKVALIFIKACIJE, advokati preuzeli slučaj! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.01.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković oglasio se za portal Republika.rs i otkrio u kakvom je stanju Maja Marinković, a potom nam je ispričao da je čeka ozbiljan razgovor sa advokatima.

ZATEKAO SAM JE U SUZAMA, ISCRPLJENA JE: Taki Marinković otkriva u kakvom je stanju Maja nakon DISKVALIFIKACIJE, advokati preuzeli slučaj! (VIDEO)

Foto: republika.rs/printscreen/youtube

 Tokom jučerašnjeg dana Maja Marinković diskvalifikovana je iz rijalitija ,,Zadruga 5", nakon niza nasrtaja na Filipa Cara, a televizija Pink i Veliki šef obavestili su javnost i zadrugare da će pokrenuti tužbu na osnovu potpisanog ugovora sa atraktivnom crnkom. Taki Marinković se odmah oglasio za portal Republika.rs i ostao zatečen informacijom da mu je ćerka izbačena iz rijalitija, a detaljnije pročitajte klikom OVDE.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki i Maja Marinković Zadruga

 

Taki nam je obećao da će nam se javiti kada se situacija bude malo stišala, što je i uradio. Nakon što je cela situacija prenoćila, Taki nas je pozvao i otkrio u kakvom je stanju sada njegova ćerka Maja. Taki je za portal Republika.rs otkrio da se Maja odmara i da spava, te da ju je zatekao uplakanu kada je došao po nju, ali da još uvek nisu obavili razgovor, jer je bila iscrpljena i umorna. 

- Maja spava, dok se ne probudi i ne obavi razgovor sa advokatom ja neću davati izjave, tebi sam se javio i neću nikome više, jer sam ti obećao. Izvinjavam se svima, svi mi pišu i šalju poruke, ali ja ne mogu nikome da se javljam dok ne obavimo razgovor i nasamo, i sa advokatom, ja hoću da ispadnem fer prema svima. Od sutra ću vam biti na raspolaganju, ne znam šta se desilo još uvek, tako da ne mogu ništa konkretno da vam kažem, ali kada budem popričao sa ćerkom onda ću znati sve. Ja ću ostati prema svima korektan, ne želim da pričam još uvek ništa - govori Taki za Republika.rs i otkriva šta se dešavalo sa Majom nakon što su došli u stan:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković i Maja Marinković

 

- Otišla je u sobu sa psom, bila je umorna i iscrpljena, nisam hteo ja da je dodatno uznemiravam, hteo sam da je pustim da spava, da prenoći sve, pa ćemo danas popričati kada bude došla sebi i bude odmorila, sada joj je najviše potreban odmor, posle svega što se dogodilo. Ja sam je zatekao u suzama i nisam hteo dodatno da je stresisam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dera

03.01.2022 13:00

Kada je bio u poseti oštro je kritikovao Maju a sada poziva advokata.