TEODORA BILANOVIĆ ZAVRŠILA NA PSIHIJATRI ZBOG ČORBINOG MALTRETIRANJA: Isplivali detalji iz bolnice, lekari je jedva obuzdali! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.01.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge" Teodora Bilanović u teškom stanju primljena na psihijatriju, ne može da se oporavi od nasilja MIlana Jankovića Čorbe aktuelnog zadrugara

TEODORA BILANOVIĆ ZAVRŠILA NA PSIHIJATRI ZBOG ČORBINOG MALTRETIRANJA: Isplivali detalji iz bolnice, lekari je jedva obuzdali! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official


Bivša učesnica "Zadruge", pevačica Teodora Bilanović preksinoć iza ponoći primljena je potpuno izbezumljena na pregled na psihijatriji bolnice na Dedinju, iako ta ustanova nije bila dežurna. Otečenih očiju od plača, licem umazanim od razlivene šminke i sa natopljenom zaštitnom plavom maskom preko usta i nosa od suza, Teodora je teško govorila, klimala je glavom i odmahivala, a u rukama je držala papir iz policije na kojem je pisalo da je žrtva porodičnog nasilja. 

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović

 

Pored osnovnih podataka o njoj i njenom partneru, inače, aktuelnom zadrugaru Milanu Jankoviću Čorbi, u izveštaju policije stoji navedeno da je njemu izrečena mera zabrane prilaska Bilanovićevoj. 

- Devojka je bila potpuno van sebe i u teškom psihičkom stanju zvonila na vrata neurologije, gde joj je rečeno da ide u bolnicu "Laza Lazarević". No, kako nije bila u stanju da ode do "Laze", jer je neprestano plakala, tresla se, drhtala i skrušeno sedela na klupi kod ulaza, lekarka sa neurologije je pozvala psihijatrijsku bolnicu i Teodora je ipak primljena na psihijatriju "Dragiše Mišović". Ono što je devojku iz Banja Luke, koja živi u Švedskoj dovelo u bolnicu je nervni slom i psihički napad zbog nasilja koje je doživela od aktuelnog Zadrugara Milana Jankovića Čorbe sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici do nedavno kada je doživela da bude žrtva njegovog nasilja - ispričao je izvor Republike. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović Zadruga

 

Kako saznanjemo iz pouzdanih izvora, Teodora Bilanović od ranije ima psihičke probleme koje krije od javnosti i pati od anksioznosti, napada panike i depresije.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading