BILA JOJ JE SPONZOR, IMALE SU AFERU: Bivša zadrugarka otkrila DUGO ČUVANU TAJNU!

Autor:

Zadruga

28.12.2021

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović oglasila se kako bi prokomentarisala svađu između Matore i Sandre Rešić oko njihove prisnije veze.

BILA JOJ JE SPONZOR, IMALE SU AFERU: Bivša zadrugarka otkrila DUGO ČUVANU TAJNU!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jovana Tomić nedavno je otkrila da je letos bila prisna sa Sandrom Rešić, te da su se ljubile i da joj se Matora udvarala. Sandra je ovo negirala i govorila da su se poljubile jednom, i to na blic samo kada je bila pijana, a tvrdi da se ne seća ni jednog poljupca o kojim je Matora pričala. 

 

 

Sada se oglasila Ermina Pašović koja je potvrdila Matorinu stranu priče, i time otkrila i da su učesnice zadruge bile više od drugarica.

 

 

- Da, sve je istina što je Matora rekla. Matora je finansirala izlaske, poklone... U emisije što je dobila, bilo je od Matore i Sandra je to znala. I mnogo više. Davala se lažna nada. Bilo je ljubljenja, flertovanja i redovnog viđanja. I ljubomorisanja Matoroj sa Sandrine strane, a u to je upućeno više ljudi. A odvratno mi je to Sandrino negiranje i ne samo to, nego i vađenje na alkohol. A u "Zadruzi 4" nije htela da pomiriše alkohol, kao zbog porodične situacije i događaja. A sad se vadi da je bila mrtva pijana. Kontradiktorna je. Šta je istina? Da ne pije radi tih okolnosti? Kad je lagala, tada ili sada? - izjavila je Ermina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Janko

02.01.2022 12:07

Zaklela se Zemlja Raju da se tajne sve saznaju.