SANDRA REŠIĆ DOŽIVELA FRAS! Zadrugarki PREKIPELO pa URLALA iz sve SNAGE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.12.2021

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić doživela je nervni slom nakon što je Filip Car rekao da ona nije iskrena.

SANDRA REŠIĆ DOŽIVELA FRAS! Zadrugarki PREKIPELO pa URLALA iz sve SNAGE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je emisija "Gledanje snimaka" a zadrugari su nakon prvog klipa komentarisali iskrenost u Zadruzi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Filip Car je dao svoje izlaganje, a u sve se umešala Sandra Rešić jer se osetila prozvanom.

- Sve što joj je rekla, rekla joj je u lice. Nekada nećemo reći svima šta mislimo, da ne bi neko lupao na kapiju ili da ne dođe do nekog konflikta. Ali to ne mora da znači da treba da budemo kao super, piti kafu ili puštiti cigaru. Znaš šta je meni u glavi, Miki od početka govori isto, ušao je u kuću sa lošim mišljenjem o njoj... Šta li misle o meni - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić

- Nalaziš opravdanje za Đedovića a meni nešto kažeš a na klipu se jasno čuje šta mi je rekla. Svi su opravdani a Sandra nije, zabole me bre ku*ac. Lepo sam ti u lice rekla u lice da znam šta misliš, šta ja mislim o tvojim postupcima. Govorila sam ti da ne znam ni da li je tvoja nemoć prilazak Dejanu... Sve sam ti rekla. Šta je meni Dalila rekla loše, nije me psovala nije ništa, šta može da kaže kada nemam ni jednu grešku ni prema njoj ni prema njenom mužu. Ne idem kroz ovu kuću konstantno i mislim kakva je Dalila, da li je monstrum ili nije. Kada sam mislila loše rekla sam joj, ali kada se desio oprost... Ko hoće da mi veruje, neka veruje, svaki dan mi se menja mišljenje o Dalili. Nekad mislim da je nemoćna, da ne može sama, nekada mislim da nije normalna, nekad mislim da je u pravu nekada ne. Živim sa njima i normalno je da menjam mišjenje. Ako mogu oni da menjaju mišljenje i da se jedan dan mrze jedan dan vole, pa mogu i ja sebi to da dozvolim - urlala je Rešićeva.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubica

24.12.2021 00:20

Ja malo promenim kanal dok Rešićku ne prodje ludilo