NIKADA NISAM VOLEO MAJU, KAJEM SE ŠTO SAM BIO SA NJOM! Čorba otvorio dušu, pa potkačio i Filipa Cara! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.12.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Janković Čorba komentarisao je ponašanje bivše devojke Maje Marinković, tom prilikom je potkačio i Filipa Cara.

NIKADA NISAM VOLEO MAJU, KAJEM SE ŠTO SAM BIO SA NJOM! Čorba otvorio dušu, pa potkačio i Filipa Cara! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je sinoćnjeg ''Izbacivanja'', velelepno imanje napustila je Mia Jovanović, a Milan Janković Čorba je iskoristio ovu priliku da osuje paljbu po bivšoj devojci Maji Marinković i Filipu Caru.

Čorba je izjavio da Filipu nije svejedno od kada se on uselio na imanje, ali misli da je Maji drago.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Janković Čorba

- Što se Filipa tiče, nikada ga nisam uzimao u usta, niti sam se intresovao za njegove ciljeve. On nema određene kvalitete, dok je sa njegove strane drugačije, njemu sam ja stalno trn u oku. Stičem utisak da je opsednut i iskompleksiran. Verujem da mu nije svejedno što se tiče mene i Maje. Setimo se onog klipa kad sam izašao iz kutije. Dokazalo mi je da Filipu pada samopouzdanje, dok se ona oblizuje i gleda u mene, on je sklanja i ljubi. Ona se uzbudila i bilo joj je drago kad me je videla. Možemo da vidimo da Filipu i nije baš svejedno što se tiče mene. Ne vidim potrebu da iznese one laži - rekao je Čorba.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Janković Čorba priča sa voditeljem

Ne zna da uspostavi taj neki odnos, kako bi mogao da dobro izmanipuliše, da bi im bilo lepo. Jedna pogrešna reč izaziva haos. Ja sam naučio da kad neko kaže u svađi nešto, to i misli. Jako se stidim što sam bio sa Majom i stvarno mi je žao što sam to sebi dozvolio. Doživeo sam pakao, bila mi je izazov, ali je nikada nisam voleo. Uspeo sam da dokažem da nije sve u toj skupoj garderobi - rekao je Čorba.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković

- Ima strah od Maje, zato je i neispavan. Kad se suoči sa njom, onda se vidi bes, a kad su tu ljudi on stavlja tu neku ''masku''. Iz straha je sa njom, a bojim se da će doći do eksplozije. Ja izbegavam da je gledam, ne vodim računa gde se ona nalazi, ali mi Tara kaže, pa je vidim u ogledalo da me gleda. Danas mi je i Ana rekla da je videla, ali ne znam zašto ona to radi sa mnom.

Kako je izgledalo njegovo izlaganje možete pogledati u videu ispod.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

21.12.2021 12:31

Milan Čorba ne kuva čorbu. Neprimetan je.