MIKI ĐURIČIĆ ŠMRKAO KOKAIN, RAZVALJIVAO SE OD DROGE: Maja u besu otkrila TAJNU, Filip ke pokopao: ZAR NISI TI ŠMRKALA SA MNOM? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.12.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nije mogla da obuzda svoj bes prema Mikiju Đuričiću, pa je ispričala šok tvrdnje o njemu i konzumiranju nedozvoljenih supstanci.

MIKI ĐURIČIĆ ŠMRKAO KOKAIN, RAZVALJIVAO SE OD DROGE: Maja u besu otkrila TAJNU, Filip ke pokopao: ZAR NISI TI ŠMRKALA SA MNOM? (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković nije mogla da dođe sebi od besa, jer ju je Miki Đuričić iznervirao njegovim stavom o njoj. Miki je imao potrebu da istakne koliko je Marinkovićeva ,,laka žena", pa je ona iznela tvrdnje da je Đuričić koristio nedozvoljene supstance pre ulaska u rijaliti. 

Sve to je slušao Filip Car, Majin dečko, koji je potom otkrio da su njih dvoje zajedno konzumirali opojne supstance, u ovom slučaju kokain, na šta je ona uplašeno odreagovala. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Car tuča Zadruga

 

- On meni da kaže da je ceo grad obrisao k**ac sa mnom, saljačina jedna, koja šmrče kokain u karantinu! Nemoj da ja počnem da pričam! Desetina provokacija! Ćutala sam mu, ne znam zašto ima animozitet prema meni! P**ke velike, udaraju žene štakama! Sram ih bilo!  - vikala je Marinkovićeva. 

- A ti kao ne šmrčeš kokain sa mnom? - upitao je Filip Car. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga

 

- Ne! Nisam, nisam! - ponavljala je uplašeno Maja. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Brankica

16.12.2021 14:30

Kakav jedan bezobrazan,nekulturan prostak.Njemu se daje paznja u medijima? Jadna moja zemljo.