ŠOK PREPISKA KIM KARDAŠIJAN I NOVE ZADRUGARKE: Otkriveni svi detalji BRAKA Nevene Milićević sa starletinim BIVŠIM: Našla je moje slike u njegovom telefonu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.12.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena Milićević prošle noći ispričala je sve detalje braka sa bivšim dečkom Kim Kardašijan.

ŠOK PREPISKA KIM KARDAŠIJAN I NOVE ZADRUGARKE: Otkriveni svi detalji BRAKA Nevene Milićević sa starletinim BIVŠIM: Našla je moje slike u njegovom telefonu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nova zadrugarka, a javnosti od ranije poznata kao rijaliti učesnica ,,Velikog brata" Nevena Milićević, prošle noći tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" otkrila je sve o odnosu sa bivšim dečkom najpoznatije starlete na svetu, Kim Kardašijan. Podsetimo, po ulasku u studio, Nevena je potvrdila da je imala brak sa starletinim bivšim. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nevena Milićević Zadruga

 

Sve se desilo u Majamiju, kako Nevena priča, upoznali su se, a svi su želeli da znaju da li ju je Kim Kardašijan blokirala. Međutim, šok prepiska Nevene i Kim je iznenadila sve. 

- Da. Oboje smo živeli Majamiju, ali mi se niko nikada tako nije dopao preko Tv-a ili novina. Videla sam sliku njega i Kim, pa sam rekla da bi volela da imam takvog dečka. Posle dve nedelje smo se upoznali. Ne znam koliko sam imala godina, ali je to bilo pre moje poslednje veze. Nije me blokirala Kim Kardašijan, ali sad ova što sada ima decu sa njim, slala mi je poruke i imejlove. Kontaktirala me je. Pisala mi je i rekla da je našla moje slike u njegovom telefonu. Bila sam u početku ljubazna, ali sam ja odmah promenila ton, jer je bila previše drska. Ona mi se potom izvinila. Ta žena je njega stalno hvatala za bebu, ali je on nju stalno varao. Čitav je to skandal bio - ispričala je Nevena.

Detaljnije u nastavku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ime

16.12.2021 22:43

Jos da ste napisali sa kojim bivsim, lepo ime i prezime