I DALJE SKRHANA ZBOG RASKIDA: Teodora Bilanović se oglasila nakon Čorbinog ulaska u Zadrugu - NJIHOVA DELA GOVORE O NJIMA!

Autor:

Zadruga

12.12.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Milan Janković Čorba ušao u "Zadrugu 5" oglasila se njegova bivša devojka Teodora Bilanović.

I DALJE SKRHANA ZBOG RASKIDA: Teodora Bilanović se oglasila nakon Čorbinog ulaska u Zadrugu - NJIHOVA DELA GOVORE O NJIMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Janković Čorba sinoć se uselio u Belu kuću, a Maji Marinković i Filipu Caru nije bilo ni malo prijatno kad su ga videli.

Na samom početku emisije "Pitanja novinara" progovorio je odnosu koji je imao sa Majom 23. oktobra, o čemu je ona već pričala sa Tarom Simov.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Janković Čorba

 

Kako je izjavio, ona ga je više puta kontaktirala preko zajedničke poznanice, a te noći odlučio je da uzvrati poziv.

Čorba je ispričao kako je bio je pod dejstvom alkohola, besan i izrevoltiran zbog odnosa sa Teodorom Bilanović. Maja je došla u Smederevo i tu noć su proveli zajedno.

 

 

Janković je izjavio i koliko ga je potreslo to što je Maja pričala da je možda trudna sa njim i da se više njegovih rođaka potreslo zbog toga.

Izvrevoltirana, Marinkovićeva je ispričala kako je Čorbina majka nju prihvatila, te da joj je on rekao da njegova porodica nikad nije prihvatila Teodoru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teo (@teobilanovic)

 

Sa portala Pink.rs stupili su u kontakt sa Teodorom, ali ona nije bila raspoložena da daje izjavu.

- Nisam raspoložena još uvek da dajem izjave. Njihova dela i reči govore o njima, nema potrebe da ja dodatno komentarišem. Pametnom dosta. Kad budem spremna za izjave, svakako ću vam biti rado na usluzi. Hvala na razumevanju - izjavila je Bilanovićeva.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jaca

13.12.2021 07:25

teodora je iskomplesirana i ljubomorna seljanka

Vanja

13.12.2021 08:22

Teodora, sto dalje od Corbe. Ti si bila dama dok nisi usla u vezu sa njim. Molim te, ostani takva. Vidis koji je on nivo.!