VOZIO JE NA HAUBI DOK MU JE LOMILA BRISAČE: Procurio snimak nove zadrugarke, DIVLJAČKI tukla dečka, a pokazala se kao pitoma maca! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.12.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova zadrugarka Ana Jovanović takođe je imala fizičke obračune sa svojim partnerom, a predstavila se kao smerna devojka.

VOZIO JE NA HAUBI DOK MU JE LOMILA BRISAČE: Procurio snimak nove zadrugarke, DIVLJAČKI tukla dečka, a pokazala se kao pitoma maca! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović sinoć se uselila u Belu kuću, a pred ulazak predstavila se kao smerna devojka.

Otkrila je kako od ranije poznaje zadrugara Mateju Matijevića, a u studiju je istakla da joj se ne dopada ponašanje Tare Simov, koja je u prethodnoj sezoni lomila inventar u rijalitiju.

 

 

Kako prenosi "Blic" i Ana je imala vrlo turbulentan odnos sa svojim partnerom. Naime, izvor "Blica" prosledio im je snimak na kom se, kako kaže, nalazi Ana i na kom se vidi kako njen partner i ona ulaze u fizički okršaj zbog toga što momak Jovanovićevoj navodno želi da uzme telefon.

Kako se navodi, njih dvoje su se parkirali u jednom naselju, momak je izašao iz kola, a Ana je sve vreme govorila "vrati mi telefon", a onda je vrisnula i gurnula ga, pa je krenulo otimanje oko mobilnog.

 

 

Naposletku, momak je ušao u automobil, zalupio vrata i krenuo, dok se, kako kaže izvor, Ana, popela na haubu automobila, što dečka nije omelo da upali vozilo i tako je vozio na haubi dok je ona vrištala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Bane

14.12.2021 17:03

Ako je na majku, sve je tacno. Mama joj je jedna opajdara, bas nesvakidasnja.