DOTAKLI SU DNO DNA: Janjuš priznao da li je čuo vrelu akciju Maje i Cara, nakon burne noći zadrugar otkrio sve detalje BLUDA I NEMORALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.12.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić u pušionici ispitivala je Marka Janjuševića Janjuša o noći koju je proveo u izolaciji pored Maje Marinković i Filipa Cara, a Janjuš je konačno progovorio kako je sve to izgledalo.

DOTAKLI SU DNO DNA: Janjuš priznao da li je čuo vrelu akciju Maje i Cara, nakon burne noći zadrugar otkrio sve detalje BLUDA I NEMORALA! (VIDEO)

Foto: printscreen

Kao ovonedeljni potrčci Saleta Luksa, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš spavaju u izolaciji. S obzirom na to da je Filip Car burno reagovao kada je čuo da je Luks stavio Maju i Janjuša za potrčke, on je odlučio da spava sa njima u izolaciji. A kako to uvek biva, kada je ovaj rijaliti par u pitanju, kočnice ne postoje, te su oni naočigled Janjuša vodili ljubav do kasnih sata.

Foto: printscreen

Maja i Car vrela akcija

Janjuš kada je shvatio, odlučio je i da im se osveti, te je dok su oni spokojno spavali, pevao iz sveg glasa i udarao u zid.

Foto: printscreen

Janjuš o Maji i Caru

Miljana Kulić u pušionici ispitivala je Marka Janjuševića Janjuša o noći koju je proveo u izolaciji pored Maje Marinković i Filipa Cara. Njih dvoje su dotakli dno kada su u krevetu pored Janjuša imali vrelu akciju, a Janjuš je sada otkrio kako je sve izgledalo u izolaciji.

- Kako je bilo noćas u izolaciji, kada si zaspao? - upitala je Miljana.

Pa spavao sam, čim sam otišao legao sam i zaspao - rekao je Janjuš.

- A je l bila čereza, jesi video ? - nastavila je Miljana da ispituje.

- Verovatno jeste, ali nisam video, spavao sam - odogovorio je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading