MILJANA OPELJEŠILA RODITELJE: Kulićeva zadala UBITAČAN udarac Mariji i Siniši, pokupila im sve pare sa RAČUNA!?

Autor:

Zadruga

07.12.2021

11:17

Miljana Kulić je unapred uzela honorar iz rijalitija kako bi vratila Zoline dugove, a njeni roditelji koji sve vreme gaje i njenog sina Željka, tek sada su obavešteni o tome.

MILJANA OPELJEŠILA RODITELJE: Kulićeva zadala UBITAČAN udarac Mariji i Siniši, pokupila im sve pare sa RAČUNA!?

Printskrin: TV Pink

Marija i Siniša Kulić već mesecima imaju probleme sa zadravljem, i u isto vreme su se podvrgli operacijama i lečenju, ali Miljana kao da nema obzira prema tome, već troši nemilosrdno, a da stcvar bude gora, glavni krivac u toj priči je njen do skora dečko Lazar Čolić Zola.

Naime, dok oni vode bitku, njihova ćerka Miljana je učesnica rijalitija "Zadruga 5" i bori se da što više novca osvoji. Međutim, ono što im je ćerka sada navodno napravila, Marija i Siniša nisu mogli ni da sanjaju. Miljana je unapred uzela honorar iz rijalitija kako bi vratila Zoline dugove, a njeni roditelji koji sve vreme gaje i njenog sina Željka, tek sada su obavešteni o tome.

printscreen

Miljana Kullić potrošila sav honorar

- Ljudi prosto više ne mogu da veruju na šta Miljana pristaje, a šta joj sve Zola podmeće samo da bi je iskoristio. Kada su čuli da je novac podigla pre ulaska u rijaliti, šokirali su se. Taman su mislili da oko Nove godine odu do banke i vide da li je na Miljanin račun za koji su ovlašćeni legla neka uplata jer im je sama rekla da na tri meseca proveravaju, ali od toga nema ništa. Ne treba njima taj novac, ali su hteli da podignu sa računa i ostave u sefu u banci kako bi Miljana konačno skupila za stan koji toliko želi da kupi za sebe i sina Željka - objašnjava rođaka porodice Kulić iz Niša za Kurir i nastavlja:

youtube.com/printscreen

Miljana Kullić i Lazar Čolić Zola raskid

- Marija je toliko plakala, ma nije mogla dva dana da dođe sebi. Krivo joj je što se Miljana toliko maltretira po rijalitiju, što ne viđa svoje dete koje brzo raste i što nije uz njih sada kada im je najteže. Zgroženi su na šta je sve Zola spreman i kako joj je podvalio kojekave ugovore koji nisu validni. Shvatili su da su prevareni i da im je sav novac skinut sa Miljaninog računa koji je oni trebalo da dignu i ostave sa strane. Srećom, Marija je svoj honorar sklonila sa strane, tako da ona i Siniša imaju od čega da žive - završava izvor izlaganje za Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zana

07.12.2021 12:15

Sta ima Zoĺa sa tim ? Njihova kcerka se javno zahvalila V. Sefu i V. Sefici sto su joj omogucili povratak u Zadrugu kako bi zaradila za svoga sina. Znaci, Miljana je slagala njih, gledaoce, roditelje jer im je svesno rekla da proveravaju uplatu na tri meseca, a u stvarnosti, pare je unapred podigla i potrosila za druge namene. MILJANA JE PO TOME PATOLOSKI LAZOV. I, godinama prica i patetise kako ulazi u Zadrugu da zaradi za sina, ne vidja ga ksko odrasta, a pare koje zarsdi spiska u sasvim druge namene. Njoj ne treba rijaliti. Ona treba da se leci, mora da bude uz svoga sina koji odrasta.

vuuule

07.12.2021 17:34

Tu nema šta. Miljana i menađment zadruge u ludnicu na 10 godina. Možda se tad u Srbiji vrati Proleće....

psihijatar

07.12.2021 19:48

Hvale se hiljadama evra da su zaradili, pa gde su im te pare????