JAVNOST U STANJU ŠOKA: Ona je sinoć potpuno neočekivano zauvek napustila Zadrugu!

Autor: Republika

Zadruga

06.12.2021

08:48

Nedelja je rezervisana za izbacivanje iz rijalitija, a sinoć je imanje napustila Lorna Pratnemer, koja nije imala šanse protiv Dalile Dragojević.

JAVNOST U STANJU ŠOKA: Ona je sinoć potpuno neočekivano zauvek napustila Zadrugu!

prinsscreen

Kao i svake nedelje, sinoć su se za opstanak u rijalitiju borile Dalila Dragojević, nominovana od strane zadrugara, i Lorna Pratnemer, koja je imala najmanje glasova publike. 

- Imaćete lep i jestiv zadatak. Na znak Velikog šefa krećete da jedete krofne, ali bez korišćenja ruku. Ko pojede više, dupliraće joj se glasovi - objasnio je voditelj pravila igrice, koju su nominovane igrale.

prinsscreen

Lorna Pratnemer napustila Zadrugu

Jedna od ove devojke ostaje u kući sa glasovima od 91%, a druga ima samo 9% glasova. Dalila, čestitam, ti ostaješ u Zadruzi - saopštio je Darko.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Aurora12

06.12.2021 10:24

Naravno da Lorna nije imala sanse protiv ogavne Dalile, taman posla da veliki sef dozvoli da mu padne gledanost. A svi ti koji su i glasali za demona, njima zelim u zivotu jednu Dalilu da vide kako izgleda cista sotona na delu.

Zana

06.12.2021 10:35

Odakle toliki glasovi za manipulatorku, omrazenu preljubnicu ? Da nije zalosno, bilo bi smesno. Shou se mora nastaviti. Ha, ha, ha.