TAKI MARINKOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Majin otac zdravstveno ugrožen, želi da izvuče ćerku iz Zadruge! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

02.12.2021

18:05

Taki Marinković završio je u bolnici nakon što je Filip Car izvređao njegovu ćerku Maju Marinković.

TAKI MARINKOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Majin otac zdravstveno ugrožen, želi da izvuče ćerku iz Zadruge! (FOTO)

youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Nakon što su se Maja Marinković i Filip Car potukli u rijalitiju ,,Zadruga 5", zadrugarkin otac Taki Marinković dobio je srčane probleme. 

Naime, kako saznaje portal Republika.rs Taki nije mogao da dođe sebi nakon što je video kako Car provocira njegovu ćerku sa Dalilom Dragojević, pa je odmah morao da se javi doktorima kako bi mu izmerili pritisak i dali mu nešto za smirenje. 

printscreen

Maja Marinković i Filip Car

 

- Takiju nije bilo dobro, on zna da kritikuje svoju ćerku, ali posle ovog ponašanja Cara, ovo je katastrofa, čoveku nije bilo dobro, odmah se javio lekaru, dobio je lekove za smirenje, a on već svakako već ima problem sa zdravljem, i znate da su mu se lekari borili za život. Ne znam kako će on izdržati ovo, sa svih strana ga udaraju, sa svih strana ga zovu, kao da je on svemoćan. Čovek ne može da se odrekne svoje ćerke, nije on poput nekih tamo, ali isto tako nije da mu je prijatno zbog ovoga - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

printscreen

Maja Marinković i Filip Car tuča

 

- Sada se oseća dobro, smirio se, popio je lekove, pritisak mu je skočio toliko da je bukvalno bio pred infraktom, ove scene je već gledao, kako mu vređaju ćerku, kako je nazivaju pogrdnim imenima, to je radio i Janjuš, sad radi i ovaj mali. To je strašno, zamislite vi da ste u njegovoj koži, pa tenkom da probijete tamo da vadite svoje dete. Takiju je sada najvažnije zdravlje, on je za Maju odgovoran, ali ona sama snosi posledice za svoje izbore u životu, ne može joj on odrediti šta će u životu da radi i kako da se ponaša. Taki želi da izvede Maju iz rijalitija, zna Taki da je ona gledana i da ona donosi mnogo tom šou programu, ali ovo više nema smisla - zaključuje izvor za portal Republika.rs. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Komentari (4)

Loading
Saja

02.12.2021 23:36

On navikao da gleda sex svoje ćerke bez tableta, ali za svadju pada u nesvest. Koji glupan.

vlada

03.12.2021 07:43

Tebi treba bolnica i to duševna da zauvek ostaneš u njoj.