KLEO SE U SINA DA NIJE BIO NI SA KIM: Čorbina bivša BESNA, progovorila o NJEGOVOJ PREVARI sa Majom, ispričala neviđene detalje do sad!

Autor:

Zadruga

02.12.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je priznala da je pred ulazak u najgledaniji rijaliti bila intimna sa bivšim dečkom iz četvrte sezone, Milanom Jankovićem Čorbom, a sada se po pitanju te tematike oglasila i Čorbina bivša i otkrila šta je tu istina.

KLEO SE U SINA DA NIJE BIO NI SA KIM: Čorbina bivša BESNA, progovorila o NJEGOVOJ PREVARI sa Majom, ispričala neviđene detalje do sad!

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Maja Marinković svojim ulaskom u Zadrugu napravila je opštu pometnju, kako u Beloj kući, tako i van nje. Naime, ona je priznala da je pred ulazak u najgledaniji rijaliti bila intimna sa bivšim dečkom iz četvrte sezone, Milanom Jankovićem Čorbom.

Marinkovićeva je iznela i tačan datum kad su se videli, a po svemu sudeći reper je sa njom prevario devojku, Tedoru Bilanović, a ona se oglasila za Pink i tom prilikom otkrila šta je istina.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Čorba prevario Teodoru sa Majom

- Sramota me što sam bila sa njim, transfer blama. Maji hvala što je obavestila javnost, pa i mene i otvorila mi oči. Inače do pre 2 dana mi se kleo u sina Despota da nije bio ni sa kim i da me voli, da ne može život da zamisli bez mene, da mu je teško i da pati. Blam me uopšte što sam na bilo koji način upala u ovu temu ološa - rekla je ona.

Podsećamo da je Maja rekla da se sa Čorbom videla 23. oktobra, a reper je samo par dana nakon toga, kad su se pokrenule spekulacije da on i Tedora više nisu u vezi, redovno odazivao na za medije, i tom prilikom čak i ispričao da su njihovi odnosi u najboljem redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
jasna

02.12.2021 11:15

ma teodora pacenica nije ona ya corbu ama bas nikako

Odgovori 11 5
Vesna

02.12.2021 15:48

Teodora je dama. Bolje da se skloni od budale Corbe.

Odgovori 10 0