FILIP ĐUKIĆ POLJUBIO MAJKU TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Bivši dečko Ive Grgurić NASRNUO na Gordanu, JEDVA SE SUZDRŽAO! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

01.12.2021

14:48

Teodorina majka, Gordana Džehverović je gostovala u emisiji "Pitam za druga", na televiziji "Red" i tom prilikom je doživela šok, kada ju je bivši dečko Ive Grgurić, Filip Đukić na kvarno poljubio.

FILIP ĐUKIĆ POLJUBIO MAJKU TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Bivši dečko Ive Grgurić NASRNUO na Gordanu, JEDVA SE SUZDRŽAO! (FOTO)

printscreen

Gordana  Džehverović javnost je zavolela prilikom učešća u n ajgledanijem rijaliti formatu, a tada su je mnogi doživeli kao pravu domaćicu, pa je i u narednim sezonama ostala deo rijalitija, kao osoba koja dolazi u vizitu da vidi da li zadrugari održavaju higijenu u Beloj kući.

Naime, sinoć je Teodorina majka gostovala u  emisji "Pitam za druga", na televiziji "Red" i tom prilikom je doživela šok, kada ju je bivši dečko Ive Grgurić na kvarno poljubio.

printscreen

Gordana Džehverović se poljubila sa Filipom Đukićem

Voditelj Stevan Milošević naveo je Gordanu da zažmuri, a onda joj se Filip Đukić približio i poljubio je u usta, dok su svi u studiju prasnuli u smeh. Ovakav potez je isprav naljutio Gordanu, ali ubrzo je i ona shvatila da je reč samo o šali.

Inače, pored Gordane, veliki broj simpatija tokom učešća u Zadruzi, pokupila je i njena ćerka Teodora, koja je slavu iskoristila na jako pametan način, te može da se pohvali velikim brojem nastupa, ali i zarađenim novcem, koji je podsetimo, pre par dana iskoristila i kupila zavidnu nekretninu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading