FILIP ĐUKIĆ POLJUBIO MAJKU TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Bivši dečko Ive Grgurić NASRNUO na Gordanu, JEDVA SE SUZDRŽAO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.12.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodorina majka, Gordana Džehverović je gostovala u emisiji "Pitam za druga", na televiziji "Red" i tom prilikom je doživela šok, kada ju je bivši dečko Ive Grgurić, Filip Đukić na kvarno poljubio.

FILIP ĐUKIĆ POLJUBIO MAJKU TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Bivši dečko Ive Grgurić NASRNUO na Gordanu, JEDVA SE SUZDRŽAO! (FOTO)

Foto: printscreen

Gordana  Džehverović javnost je zavolela prilikom učešća u n ajgledanijem rijaliti formatu, a tada su je mnogi doživeli kao pravu domaćicu, pa je i u narednim sezonama ostala deo rijalitija, kao osoba koja dolazi u vizitu da vidi da li zadrugari održavaju higijenu u Beloj kući.

Naime, sinoć je Teodorina majka gostovala u  emisji "Pitam za druga", na televiziji "Red" i tom prilikom je doživela šok, kada ju je bivši dečko Ive Grgurić na kvarno poljubio.

Foto: printscreen

Gordana Džehverović se poljubila sa Filipom Đukićem

Voditelj Stevan Milošević naveo je Gordanu da zažmuri, a onda joj se Filip Đukić približio i poljubio je u usta, dok su svi u studiju prasnuli u smeh. Ovakav potez je isprav naljutio Gordanu, ali ubrzo je i ona shvatila da je reč samo o šali.

Inače, pored Gordane, veliki broj simpatija tokom učešća u Zadruzi, pokupila je i njena ćerka Teodora, koja je slavu iskoristila na jako pametan način, te može da se pohvali velikim brojem nastupa, ali i zarađenim novcem, koji je podsetimo, pre par dana iskoristila i kupila zavidnu nekretninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading