PAPARACO JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ: Dok je Karić u "Zadruzi", mi smo ulovili misicu usred Beograda, evo šta je radila! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.11.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs uhvatio je Jovanu Ljubisavljević u noćnoj šetnji, a evo zbog čega je bila neraspoložena!

PAPARACO JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ: Dok je Karić u "Zadruzi", mi smo ulovili misicu usred Beograda, evo šta je radila! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Bivša zadrugarka i devojka Stefana Karića, Jovana Ljubisavljević uhvaćena je centru prestonice, a paparaco ekipa portala Republika.rs zabeležila je zanimljive kadrove ove atraktivne brinete, koji će vam se sigurno svideti. Naime, poznato je da Jovana retko kada napušta najpoznatiju vilu na Zvezdari i da sve vreme prati njenog izabranika, dok se on bori za njih dvoje u rijalitiju ,,Zadruga 5“. Međutim, iako su mnogi pomislili da Jovana nikada ne napušta vilu i da je samo jedva čekala da se uvali među zidine na Zvezdari, moramo da vas razočaramo, ona ipak zapušta dvorac Karića.

 

 

Paparaco ekipa portala Republika.rs uhvatila je Jovanu misicu usred prestonice kako šeta, a na sebi je imala skupocenu haljinu i bundu, koja je prikrivala njeno vitko telo. Međutim, čini nam se da je Jovana bila zabrinuta, jer je sve vreme bdila nad telefonima, koji su joj neprestano zvonili.

 

U jednom trenutku smo zabeležili i razgovor bivše zadrugarke sa nepoznatom osobom, kojoj se požalila da joj je štiikla pukla dok je koračala po trotoaru.

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević

 

Izgleda da je Jovana krenula u grad, ali da joj se desio maler, koji nije mogao u datom trenutku da se ispravi, pa je morala da pozove nekog da joj pomogne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Zana

27.11.2021 22:29

Ala je ovo vest da joj je pukla stikla. Boze sacuvaj sta je naslov i sadrzaj teksta.

Odgovori 15 1
Slavko

28.11.2021 08:43

Očigledno da je tražila nešto ili nekoga.