DALILA I DEJAN SVE BLIŽI POMIRENJU: Dragojevići poništavaju RAZVOD BRAKA, jedan potez iz odao? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.11.2021

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević prethodnih dana se sve češće slažu u izjavama, da li je to jedan od dokaza da će doći do pomirenja?

DALILA I DEJAN SVE BLIŽI POMIRENJU: Dragojevići poništavaju RAZVOD BRAKA, jedan potez iz odao? (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Dejan Dragojević je u toku sastanka za crnim stolom otvorio dušu i pred milionskim auditorijumom priznao sve svoje greške koje je učinio tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 5". Svi su ga pomno slušali, a onda se čak ubacila i njegova bivša supruga Dalila Dragojević, koja ga je podržala u njegovom govoru. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

- Ja sam bio na početku naoštren, gledao sam na sve kao ljude koji nemaju srce, da ne postoje prijatelji, da postoje samo dvostruki aršini- počeo je Dejan, pa nastavio:

- Kada te vide na dnu, ovi ljudi ponude te hranom. Negde sam shvatio da sam pogrešno bitisao kroz rijaliti, za sebe bih dao glas da mogu, da sam ostao u onom gasu. U ovom periodu bi bilo suludo da bilo koga drugog navedem za najzlonamernije. Filip, Dalila i Irma su to bili za mene. Sve što je žena mogla da uradi posle pet godina ni zbog čega, zarad gubljenja vremena i zadovoljavanja strasti koje su jedva obuzdali, stvorila je nešto što nije bilo potrebe za tim. Njeno ophođenje bilo je loše. Ja sam morao da pokažem osećanja, ali to nije bila moja zla namera prema njima. Kako su govorili, šta su radili, to je bila njihova zla namera - komentarisao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Istina - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku.

 

 

Mnogi su mišljenja da će Dalila uspeti da izdejstvuje razgovor sa Dejanom, koji je toliko silno počela da želi, od kada je Filip Car ,,šutnuo" zbog Maje Marinković. Da li će ona uspeti da izmoljaka još jednu šansu od bivšeg supruga, ostaje nam da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (9)

Loading
Jelena jovanović

27.11.2021 14:38

Ovaj čovek je velika ljiga. Sve su se dogovorili . Pomiriće se a meni je žao ovih glupaka što se nerviraju oko njega i što ga teše. Bezvredan je, sve za pare. Nedaj Bože nikom ovakvog muža.

Odgovori 23 16
Vasar Tastine

28.11.2021 07:25

@Jelena jovanović - Da su osmislili i izveli, bili bi kandidovani za Oskara. Prica je malo drugacija jer su ovo ipak talog drustva i paraziti koji bi da zive luksuzno prodajuci svoj zivot i dostojanstvo. On klinac, a Dudla pere mozak samo tako. Sve je uradila i pretvorila ga u svoju krpu kojom je brisala sve oko sebe. On se uziveo u ulogu vaznog muza "velike" Dudle i pljuvao i rezao na sve u njeno ime. A onda se njoj dopao Filip Car. Umislila da je svemocna i najlepsa na svetu, uradila sve najgore jer je mislila da ce postati zvezda, ali Car nije ispunio njena ocekivanja i kraj. Onda se desio razvod, ona ce dobiti pare od rijalitija, bice voditeljka, ha ha ha... sljam... a sada ce sve uraditi da na najpokvareniji nacin vrati svog ljubimca. To je igra nemoralnog sveta. A ovaj Dejan je budaletina bez premca. Oprostice sotoni a porodici ne.

Odgovori 12 3
Zana

27.11.2021 15:35

ONU NJENU JAVNU PRELJUBU, NjENO NAPUSAVANJE, VREDJANJE MU FAMILIJE, UDARCE U GLAVU KOJE PRIMIO OD NJE , DA JOJ OPROSTI ??? ZNACI DA SU SVE OSMISLILI UNAPRED. U SUPROTNOM, AKO NIJE MALOUMAN , ONDA JE ON NAJVECA KRPA NA SVETU, A ONA TREBA DA GA VARA SKIM GOD HOCE I KAD GOD HOCE, JER CE JOJ MUZ BESKICMENJAK SVE OPROSTITI.

Odgovori 22 12
Jelena jovanović

30.11.2021 10:28

@Zana - Potpisujem svaku napisanu reč. Ljiga će sve oprostiti.