MAJI MARINKOVIĆ PRETI PAPRENA KAZNA: Takijeva ćerka ni ne sluti da će morati da se odrekne HONORARA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.11.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković prekršila je strogo pravilo života na imanju u Šimanovcima, da li će zbog toga biti kažnjena?

MAJI MARINKOVIĆ PRETI PAPRENA KAZNA: Takijeva ćerka ni ne sluti da će morati da se odrekne HONORARA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Subotnjeg jutra produkcija je odlučila da nešto kasnije razbudi zadrugare domaćim hitovima, a kako je prošle večeri bilo izuzetno burno, oni su se jedva digli na noge. To je bio slučaj i sa Majom Marinković i njenim dečkom Filipom Carem, koji su se sve vreme mrcvarili po krevetu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car

 

Podsetimo, Maja i Car imali su vrelu akciju u ranim jutarnjim satima, a kako su se izmorili, jedva da su mogli da ustanu. Tako su se njih dvoje probudili u istom krevetu u izolaciji. Prošle noći u Beloj kući su se održale još jedne nominacije, na kojima je doneta odluka da Filip Car bude nominovan za ispadanje od strane zadrugara, dok je Magdalena Milinčić od strane publike, kao takmičarka koja je imala najmanju podršku u toku nedelje. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car vrela akcija

 

Marinkovićeva nije želela da se probudi, dok Car ne ustane, kako bi bila sigurna da može da ga prati u stopu. Međutim, poznato je da je izolacija zabranjena za zadrugare koji nisu nominovani za ispadanje, a budući da je Maja pogazila pravila produckije, da li to znači da će uskoro stići pismo sa njenom kaznom, ostaje nam da vidimo.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading