DALILA POLETELA DEJANU U ZAGRLJAJ! Dragojevićka prišla bivšem mužu, on se RASPLAKAO: NISAM DOBRO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.11.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dalila Dragojević pokušala je da uteši Dejana, te mu je poletela u zagrljaj, ali ju je on odbio.

DALILA POLETELA DEJANU U ZAGRLJAJ! Dragojevićka prišla bivšem mužu, on se RASPLAKAO: NISAM DOBRO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć su zadrugari gledali klipove, a onda je Dejan Dragojević ustao i ispričao svoju priču vezanu za period kada je prestao da komunicira sa porodicom, te se u potpunosti slomio. Naime, on nije izdržao već je doživeo emotivni krah i počeo da plače, a njegova bivša supruga Dalila Dragojević ga je sve vreme slušala i posmatrala sa suzama u očima.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević plače u garderoberu

Nakon što se emisija završila, zadrugari su se spremali za spavanje, Dejan se sklonio u garderober, a Dalila je krenula za njim, te mu prišla i pitala za zagrljalj, ali ju je on odbio:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević teši Dejana

- Nemoj molim te, nisam dobro - rekao joj je i nastavio da plače

Bonus video

Komentari (7)

Loading
MladenBg

26.11.2021 09:08

Decko, ti si za lecenje. Tvoj isprani mozak ne moze pravilno da rasudjuje. Places za ovom raspalom opajdarom koja te je unistila. Pomiris li se sa njom, gotov si jadnice jadni.Ona je toliko nezamislivo zlo.

Mrgud

26.11.2021 09:44

Ona je zena bez trunke empatije, prilazi mu samo kako bi oprala sebe.....pokusavaju da naprave od nje sveticu...ali narod nije lud...zena je zlo

Zana

26.11.2021 10:36

On je jedan klinac, nezreo, placidete. Proslo je vise od mesec dana od zenine preljube, a on i dalje nesposoban da sagleda cinjenice u vezi nje, porodice , da zauzme stav u vezi njih . Ako oprosti zeninu prevaru koja to uradila pred milionskim gledalistem, vredjala mu porodicu, njega omalovazavala i nekoliko puta jos i tukla ...a on je i dalje voli , onda je KRPA NASLA ZAKRPU koje treba staviti na ignor , a, takva zena treba da mu nabija rogove gde god stigne !

Boki

26.11.2021 11:33

Marš bre plači dete,konjina posle mesec dana pizdi još uvek za njom,sad plače jer nezna na koju će stranu više,naj rađe bi se pomirio sa njom,ali je svestan da će ga porodica odreci,ako budu pametni,a isto tako zna da će ga I narod sav zamrzeti,ništa od mogućeg prvog mesta.