SAMO DA JOJ NE POPUSTE KOČNICE! Taki Marinković u STRAHU: NE BIH TO PRIHVATIO NIKADA!

Autor:

Zadruga

22.11.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je izabran za ovonedeljnog vođu, a kako mnogi nagađaju ko bi mogao biti omiljeni i spavati u hotelu ove nedelje, te da nije isključeno da Janjuš izabere Maju Marinković, njen otac Taki Marinković je jasnog stava po pitanju toga.

SAMO DA JOJ NE POPUSTE KOČNICE! Taki Marinković u STRAHU: NE BIH TO PRIHVATIO NIKADA!

Foto: Republika.rs

Danas je u Belu kuću stiglo pismo, a Dalila Dragojević je pročitala da je za ovonedeljnog vođu izabran Marko Janjušević Janjuš, što je izazvalo potpunu pomenju među zadrugarima, a glavno pitanje koje se postavlja jeste ko će biti omiljeni ove nedelje.

Mnogi nagađaju da bi Janjušević mogao da izabere bivšu devojku Maju Marinković za omiljenu, a na tu temu se oglasio i Majin otac, Taki Marinković:

- Maja može da bude omiljena, ne mora da spava u hotelu. To je njegova stvar koga će da izabere, ali ona ne mora da spava u hotelu. Mnogima je zastao dah kada je Maja ušla, a i njemu čini mi se. Ne smem nešto da izjavim pa posle da budem kontradiktoran. Ja sam protiv te veze, ne bih voleo da se pomire i nikada to ne bih prihvatio. Svi znamo kakvi nemili događaji su se desili - rekao je Taki i dodao:

Republika

Foto: Instagram.com

Taki Marinković o odnosu Maje i Janjuša

- Videli smo mi sinoć, prišao je Maji. Počeo je sa onim njegovim manipulacijama, on u kući nema ulogu i nema ga nigde. Mora da bude bitan, pa bi sa Majom. Ne pravi šou, ne doprinosi programu, sem malo sa Deniz, ali to je zanemarljivo. Sad svi hoće oko Maje da se tresu, da budu u kadru i da budu bitni. Dug je vremenski period, plašim se samo da ne bude mnogo navalentan i da Maji ne popuste kočnice, stvarno ne bih voleo da se tako nešto desi - zaključio je Taki za Pink.rs.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jasna

23.11.2021 10:09

nece taki nebrini se maja je top