PRVI PUT U JAVNOSTI MAJKA MAJE MARINKOVIĆ: Evo kako izgleda Takijeva bivša supruga, koja ga je napustila! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

22.11.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Maje Marinković se nikada nije oglašavala u medijima, potpuno je van svih rijaliti priča, a portal Republika.rs uspeo je da pronađe kako ona zapravo izgleda.

PRVI PUT U JAVNOSTI MAJKA MAJE MARINKOVIĆ: Evo kako izgleda Takijeva bivša supruga, koja ga je napustila! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Tviter.com prinscreen

Rijaliti zvezda i starleta Maja Marinković vrlo retko govori o svojoj biološkoj majci, koja zapravo nikada nije želela ni da bude deo javnog života. Za sve što joj je trebalo tu je bio njen otac Taki Marinković, koji je sa njenom majkom i danas u dobrim odnosima, ali su im se putevi razišli i pre nego što je njihova ćerka postala jedna od najpoznatijih devojaka na estradi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

Inače, pravo ime starletine majke je Maja, dok je njeno Marija, mada to retko ko zna, zbog čega ih ljudi stalno mešaju. Maja i njena majka skoro nikada nisu imale blizak odnos, sve dok ona nije izašla iz rijalitija ,,Zadruga 2" i našla se sa njom na piću. Popričale su, a potom su uspele da izglade odnos i da nastave da imaju koliko toliko lepu i urednu komunikaciju. 

 

 

Na društvenoj mreži Tviter isplivale su fotografije starletine majke iz mladosti, a pored nje stoji i Taki. Mnogi su primetili sličnost majke i ćerke, pa čak i u oblačenju. Maja je već godinama unazad poznata kao neko ko voli da se oblači slobodnije i provokativnije, što se može reći i za njenu majku, po fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama.

 

 

 

Tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga", jednom prilikom Maja je ispričala da ju je majka ostavila još dok je bila mala, što je na nju ostavilo veliki trag, jer je oduvek želela da ima majčinsku ljubav. Sve to je morao da nadomesti Taki, koji je i rukama i nogama kopao kako bi svojoj princezi stvorio sve što poželi. 

 

 

- Posle njega je imala dva spontana. Posle sam došla ja na svet. Njena majka nije volela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovek. Bile smo jedno vreme dobre, jedno pet meseci. Posle smo počele da se svađamo - ispričala je Maja tokom jedne od prethodnih sezona u Zadruzi.

Evo kako izgleda majka Maje Marinković:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading