SLAVLJE U PORODICI KULIĆ: Dok se Miljana BLAMIRALA u Zadruzi, evo kako se u Nišu proslavio Aranđelovdan, Marija pripremila pravu GOZBU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.11.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić sa porodicom proslavila je Aranđelovdan, a tom prilikom njene ćerke su pokazale kakvu je gozbu njihova majka pripremila.

SLAVLJE U PORODICI KULIĆ: Dok se Miljana BLAMIRALA u Zadruzi, evo kako se u Nišu proslavio Aranđelovdan, Marija pripremila pravu GOZBU! (FOTO)

Foto: instagram.com

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici su juče proslavi Sabor svetog Arhangela Mihaila, u narodu poznat kao Aranđelovdan, što je vrlo česta slava u Srba. Tako je i jedna od najpoznatijih porodica u Srbiji proslavila u Nišu njihovog sveca. 

U pitanju je porodica Kulić!

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić, Marija Kulić, Siniša Kulić

 

I dok je njihov šesti član porodice Miljana Kulić u rijalitiju, Marija, Tijana, Ana, Siniša i Željko okupili su najbliže u porodičnoj kući kako bi obeležili slavu. Na Instagram profilu Ana je objavila kako je izgledala bogata trpeza na stolu, na kojoj je moglo da se vidi i isproba ukusna zakuska, koju je verovatno Marija umesila. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Marija je inače poznata kao vrsna domaćica, pa je bilo očekivano da njihov slavski sto izgleda ovako bogato. U porodici Kulić na sekund zavladalo je blagostanje, a sve vreme su pratili Miljanu u rijalitiju ,,Zadruga 5". 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Marija se nedavno oglasila za medije, nakon što je videla da se njena ćerka Miljana skinula skoro gola i bodrila svog dečka Lazara Čolića Zolu tokom ,,DJ obračuna", koji se skoro odigrao na velelpnom imanju u Šimanovcima. Marija je bila besna na ćerku, pa je htela da je pošalje na lečenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vlada

22.11.2021 18:05

Oni slave slavu a Miljana ne zna gde da stavi glavu. Plače po ceo dan jer ne zna šta je čeka sutradan.

Odgovori 10 1