BILJANA DRAGOJEVIĆ PRVI PUT NAKON DEJANOVOG RAZVODA: Reči koje je izgovorila će vam odzvanjati u glavi!

Autor: Ivana Radivojević

Zadruga

18.11.2021

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević oglasila se za portal Republika.rs i otkrila kako se oseća nakon što je njen sin Dejan potpisao papire za razvod braka.

BILJANA DRAGOJEVIĆ PRVI PUT NAKON DEJANOVOG RAZVODA: Reči koje je izgovorila će vam odzvanjati u glavi!

Foto: Printskrin: TV Pink

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević su zvanično razvedeni. Naime, David je na Zadrugoviziji javno zatražio papire za razvod braka, a Veliki šef mu je uslišio želju. Njih dvoje su danas pozvani na kapiju gde su im uručeni papiri, koje su oni potpisali u tri primerka, a potom se vratili u Belu kuću kao da se ništa nije dogodilo.

 

 

Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević je na svom Instagram profilu podelila fotografije na kojima se vidi da njen sin zvanično potpisuje papire za razvod braka, uz reči:

- Nema maske, nema katanca. Dejane udahni punim plućima.

Biljana se po prvi put oglasila i za portal Republila.rs otkrila kako se oseća nakon što je njen sin Dejan Dragojević potpisao papire za razvod braka kao i da li joj je sada pao kamen sa srca.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan i Dalila potpisali papire za razvod braka

 

- Naravno da mi je pao kamen sa srca i osećam kao da mi je neko skinuo teret koji nosim toliko koliko su oni bili zajedno. Za takvo ponašanje kao što je njeno prema Dejanu razvod je nesto što je bilo za očekivati - rekla je Biljana Dragojević kratko za Portal Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading