FILIP STAVIO TAČKU! Nisam ja Dalili uništio život, sama je izabrala ovaj put: ŽIVIMO SVINGERSKI!

Autor:

Zadruga

18.11.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon burne svađe koju su u utorak imali Filip Car i Dalila Dragojević, njih dvoje su govorili o svom odnosu tokom emisije ''Pitanja gledalaca'' i tom prilikom je Dalila izjavila da joj je život upropastio upravo njen ljubavnik.

FILIP STAVIO TAČKU! Nisam ja Dalili uništio život, sama je izabrala ovaj put: ŽIVIMO SVINGERSKI!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć je u ''Zadruzi'' Milan Milošević vodio emisiju ''Pitanja gledalaca'', a prvo pitanje bilo je upućeno Filipu Caru i ticalo se njegovog odnosa sa Dalilom Dragojević, kao i sukoba koji su imali u utorak u hotelu.

- Nikome nisam ja uništio život, svako sam bira svoj put. Ona je izabrala moj put i da se ponašala onako kako treba i kako je logično bilo bi sve u redu. Što se tiče kreveta, svoj sam prepustio nekome ne znam ni kome. U tom sam krevetu, ona meni ne smeta. Ako ne budem samac u tom krevetu kroz osam meseci je*iga. Mi i ovako živimo ovde svingerski, ne želim da tražim drugi, sviđa mi se ta pozicija. Neću je vređati, neću joj praviti probleme. Mislim da sam bio svirep, možda sam i preterao, ali ovoga puta smatram da nisam. Nije mi žao jer su njeni postupci mnogo teži od mojih reči. Sa njom sam probao lepo da razgovaram, ali je ona bila bezobrazna, pa je upoznala nekog Filipa, a sada će i trećeg. Više je neću pominjati, biće za mene vazduh - rekao je Car.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car o odnosu sa Dalilom Dragojević

Nakon Filipovog izlaganja, Dalila Dragojević je ustala i rekla da njoj Car jeste uništio život i da se kaje jer je mislila da će biti srećna u tom odnosu.

- Da uništio mi je život. Uništila sam sama sebi život jer sam smatrala da ću biti srećnija, ispostavilo se da je ta sreća kratko trajala i da jednostavno posle svega što se desilo je mom život srozan. Rekla sam da ću pokušati da se izborim sa svim i te oscilacije u ponašanju što imam, čas plačem, čas se smejem, čas pevam... pokušavam samu sebe da izvučem iz svega toga i da iz svega ovoga izađem jača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

19.11.2021 07:39

Dalila je celog života sebi uništavala život. Malo javno - više tajno. Otkrile se karte.