ON JE ŽRTVA NAJMILIJIH! Bivša devojka Dejana Dragojevića otkrila istinu porodičnog SUKOBA i svadbe bez zvanica: SVE JE BILO NAMENJENO DAVIDU!

Autor:

Zadruga

18.11.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Dejana Dragojevića otkrila je detalje sukoba porodice Dragojević, ali i razlog zbog kog se oženio Dalilom.

ON JE ŽRTVA NAJMILIJIH! Bivša devojka Dejana Dragojevića otkrila istinu porodičnog SUKOBA i svadbe bez zvanica: SVE JE BILO NAMENJENO DAVIDU!

Foto: youtube.com/printscreen

Dejan Dragojević nije ni slutio kada je ulazio u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', oženjen i srećan, da će iz nje izaći prevaren, javno ponižen i razveden. Nedeljama unazad ne može da se pomiri sa činejnicom da ga je voljena supruga, Dalila Dragojević, prevarila javno, pred njim sa Filipom Carem. 

Dejanova bivša devojka iz Veternika, otkrila je istinu o porodici Dragojević i sukobima sa kojima je upoznata čitava nacija, kao i razlog što se oženio i preselio u Bosnu i Hercegovinu.

– Dejan je mnogo dobar momak, bili smo zajedno pre nego što je on ušao u Parove i baš smo se voleli, bila je to prava mladalačka ljubav iz srednje škole – započinje devojka i nastavlja:

 

 

– Raskinuli smo malo pre nego što će on ući u rijaliti, ali u miru i bez svađe. Shvatili smo oboje da nam veza ide u smeru braka i porodice jer smo već dugo bili zajedno, a kako ni on, ni ja nismo bili spremni za to, rešili smo da ostanemo samo prijatelji i tako je i bilo. Posle je on ubrzo ušao u rijaliti i baš me iznenadio jer to ne liči na njega. Inače je diskretan i povučen mladić, ali sam pomislila, pa OK, što da ne zaradi neki novac kad mu se već ukazala prilika – rekla je devojka za Star i otkrila:

 

 

- Nakon tog rijalitija već je bio s Dalilom, oni su se smuvali unutra i nastavili vezu i napolju, a kako je ona iz Bosne, u planu su imali da žive u Veterniku kako ne bi bili udaljeni. To je i Dalili tada odgovaralo jer je imala nameru da bude što bliže Beogradu, pa su došli na ideju da podignu sprat na porodičnoj kući Dragojevića u Veterniku i da tu žive kao par. Nisu još planirali venčanje. Međutim, Dekijeva majka Biljana nije htela ni da čuje za to i mrtva hladna rekla je rođenom detetu da i ne pomišlja da tu diže sprat jer je ta kuća namenjena starijem sinu Davidu, a da su za njega odvojili plac u blizini i da tu gradi šta god hoće ako mu je već zapelo. To je Dekija mnogo pogodilo i zabolelo. Nije mogao da veruje šta čuje, ma uopšte nije očekivao da ga majka tako otkači. Naravno, Dalila se takođe uvredila i odmah je okrenula sve na svoju vodenicu. Sada kada vidim šta mu je uradila, verujem da je iskoristila tada situaciju da obrlati Dejana da se presele kod nje u Bosnu i da zauvek precrta najmilije i u tome je i uspela, ali i nije joj bilo teško jer joj je Biljana napravila odličnu uvertiru. Praktično je Deki bio primoran da se oženi jer je ipak rešio da se seli u drugu državu i tamo je hteo da se skući, a kako bi lakše dobio papire u Bosni, najlogičnije je bilo da se venčaju. Zato su se oni onako u žurbi i venčali, bez neke najave i proslave. Samo su tu bili kumovi i novinari. Da nije bilo tog sukoba oko kuće i placa, ne bi se on ni ženio i izbegao bi sve ovo što mu se sada dešava. Sad gledam sve ovo i ne mogu da verujem. On je u stvari žrtva svojih najmilijih, a zbog čega, zbog kuća i placeva… Stvarno mi ga je žao i nadam se da će sve brzo prevazići – zaključuje Dejanova bivša devojka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

18.11.2021 08:09

Dejan je mamina maza i hteo je sve da uzme. Imao je drugi plac a lagao je da nema.

Odgovori 20 11
vuuule

18.11.2021 10:07

da imaš malo više mozga dhvatila bi šta je dalilina namera bila. da se uvali blizu davida i da nasrće na njega, a za raspad braka dejana i nje niko je ne bi isterao odatle, jer bi polovina bila njena. zagorčala bi im život. a ti dejanovoj majci da skineš kapu, jer je žena na greme to prozrela.

Odgovori 44 13