HUSO MUJIĆ PODRŽAO ZETA IZ CRKVENICE! Dalilin otac okrenuo leđa ćerki i stao na Carevu stranu: ONA JE DNO DAN, BATINE ĆE TEK DA DOBIJA!

Autor:

Zadruga

18.11.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala i burne svađe između Dalile Dragojević i Filipa Cara, oglasio se i Dalilin otac Huso Mujić i otvoreno podržao zeta iz Crkvenice.

HUSO MUJIĆ PODRŽAO ZETA IZ CRKVENICE! Dalilin otac okrenuo leđa ćerki i stao na Carevu stranu: ONA JE DNO DAN, BATINE ĆE TEK DA DOBIJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink

Skandal koji je potresao Belu kuću, a i celu javnost jeste okršaj ljubavnika Dalile Dragojević i Filipa Cara koji su se u utorak veče posvađali do tolikih razmera da su polomili sve po hotelu, a onda se iščašćavali najgnusnijim uvredama i to zbog Careve ljubomore prema Stefanu Kariću i Marku Osmakčiću.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević i FIlip Car tuča

Dalilin otac, Huso Mujić još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova ćerka prevarila u rijalitiju svog supruga Dejana Dragojevića kom se klela na večnu ljubav. Ipak, nakon svađe koja se odigrala u utorak, Huso je podržao novog zeta iz Crkveniše rekavši da je opravdano što je za njegovu ćerku rekao da je ''drolja koju je izje*ao''.

- Pa šta ako ju je Filip Car nazvao kurvom? U pravu je! Zaslužila je da je zove kurvom! Tako joj i treba, znala je s kim ima posla - kaže Dalilin otac za Informer i dodaje da je sama kriva za sve:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić podržao Filipa Cara

- Car joj je već nekoliko puta pokazao kakav je klošar i koliko ne poštuje žene. Sramota me je što je sebi to dozvolila! Što je najgore, oni će da se pomire, pa da opet raskinu!

Huso ne krije da je očajan, ali tvrdi da ćerku ne žali ni malo, te da je zaslužila sve što joj se dešava.

- Gore od ovoga ne može. To što moja ćerka radi je dno dna. Dejan treba i mora da se razvede od nje. Voleo bi kad bi to uspeli spolja da reše, ali ako on želi u rijalitiju razvod neka to i uradi - rekao je Huso za Blic i dodao:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić očajan zbog ćerke

- Vidim da se Car i ona stalno tuku, ali polako tek će ona dobiti batine. Ovo nije ništa. Imala je zlatnog momka pored sebe, sad joj ni ova bronza od Cara ne vredi. Tek će problemi u njihovom odnosu nastati. Sramota je i bruka da se takve stvari rade javno i da se tuku pred kamerama - nastavio je:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić na strani Dejana Dragojevića

- Čuo sam da je imala intimne odnose pred kamerama i verujte mi da sam zanemeo. Sramota me je kao oca to da uopšte komentarišem, još tako javno o tome da se hvali? Na muževljeve oči ona spava sa drugim. Sramota i bruka. Radi sve zarad popularnosti, a ne zna koliko je izgubila sve. I ono malo podrške što je imala, niko je drugi ne podržava. Trudim se da tu sramotu ne gledam - zaključuje Huso Mujić.

Podsetimo, Filip Car je pijan napao Dalilu Dragojević da flertuje sa Stefanom Karićem i Markom Osmakčićem, te ju je nazvao najpogrdnijim imenima.

- Droljo jedna, smeškaš se drugim muškarcima! Dokazao sam da si drolja, je*ao sam te pred mužem! Is*arao sam te i šutnuo te! Ma naplatiću ti svaki sekund Dejanovog bola! Udata žena, a drugi je izje*ao. Marš iz rijalitija, kurvo! Grebaćeš na kapiju! - urlao je Car, a Dalila je počela da ga šamara, a zatim da mu razbija parfeme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading