DEJAN ZAVRŠIO KOD MARIJANE U KREVETU! Nakon TUČE sa Dalilom, zavukao se pod jorgan Zonjićevoj! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.11.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon burne svađe koju je imao prvo sa ljubavnikom svoje još uvek zakonite supruge Dalile Dragojević, Filipom Carem, Dejan Dragojević je završio u krevetu kod Marijane Zonjić.

DEJAN ZAVRŠIO KOD MARIJANE U KREVETU! Nakon TUČE sa Dalilom, zavukao se pod jorgan Zonjićevoj! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen/republika.rs

Nakon što je tokom, a i nakon emisije ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem došlo do žestokog obračuna prvo između Filipa Cara i Dejana Dragojevića, a onda i supružnika Dalile i Dejana Dragojević, prevareni suprug završio je u krevetu kod Marijane Zonjić.

Naime, Dejan je došao kod Marijane u krevet kako bi razgovarali, a pridružila im se i Ana Spasojević. Marijana je krije da gaji simpatije prema Dejanu, te nije skidala osmeh s lica i uživala je u svakoj njegovoj reči.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marijana Zonjić i Dejan Dragojević u krevetu razgovaraju

Njihov intimni trenutak prekinuo je Nikola Grujić koji je želeo da iznenadi Milanu Šarac Mimu rođendanskim poklonom, a Dejan i Miljana su pratili celokupnu situaciju i njihove reakcije, nakon čega je Dragojević priznao da je bilo veoma lepo i emotivno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading