ZAUSTAVILO SE SVE ONO ŠTO TI JE DALO SNAGE: Dejan Dragojević otkrio PRAVI RAZLOG GUBITKA bebe, srceparajuće reči RAZARAJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.11.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević izgubio je bebu sa Dalilom Dragojević, nakon čega je odlučio da progovorio šta se desilo.

ZAUSTAVILO SE SVE ONO ŠTO TI JE DALO SNAGE: Dejan Dragojević otkrio PRAVI RAZLOG GUBITKA bebe, srceparajuće reči RAZARAJU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević nekoliko meseci pre nego što su u rijaliti ,,Zadruga 5" imali su neprijatnu situaciju, koja je definitivno uticala na njihov život, a to je gubitak bebe. 

Naime, njih dvoje su bili presrećni kada su otkrili da je Dalila u dragom stanju i već uveliko se radovali njihovoj prinovi. A onda je crni oblak zavladao nad njihovom srećom i Dragojevićka je izgubila plod, zbog čega su oboje bili tužni. Dalila je na Instagramu objavila tužne vesti i obavestila pratioce o njihovom velikom gubitku. 

 

 

- Da, to je bio najljepši dan našeg života, dok nisu usledile komplikacije. Beta je prestala da raste. Ne mogu vam ništa više reći osim da smo tada bili najsrećniji na svetu,a par dana posle toga bili smo neko kome se svet srušio... Nekada, kada budem smogla snage da vam napišem šta se sve izdešavalo-napisa ću vam...Već smo se zamišljali kako kupujemo sve za našu malu bebu, kako smo najsrećniji roditelji, znate koliko nam je sve ovo značilo..ali eto.. nije uspelo.. Sve biva Božijom voljom i Božijim određenjem.. Sada samo želim da vam kažem “da uvek verujete u vaše želje, a dragi Bog će ih i uslišiti”..nema padanja i nema odustajanja - napisala je tada Dalila. 

 

 

Sa druge strane, Dejan je takođe otkrio kako se osećao u tim bezizlaznim situacijama, zbog kojih je jedva ostao na nogama. 

- Kada se Beta HCG zaustavila, zaustavilo se sve ono o čemu smo maštali, razmišljali, nadali. Zaustavilo se sve ono što ti je dalo snage i volje da zaboraviš sve što te je snašlo. Bila je to okrenuta jedna nova stranica na kojoj nije moglo da se piše, ali život je pun stranica zato ćemo nastaviti sve dok ne napišemo našu životnu bajku - napisao je emotivno Dejan. 

 

 

Nakon što je Dalila prevarila Dejana sa Filipom Carem, mnogi su doneli zaključak da je baš ovo razlog zbog kog je Dragojevićka odlučila da preseče sve u životu. Šta vi mislite?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verona

15.11.2021 21:11

Zahvali se Beti što ti je otvorila oči.