PROGOVORIO O MAJČINOJ SMRTI, OTKRIO ŠOK DETALJE O DALILI: Ante Baždarić se vraća u Zadrugu, a OVO je istina o odnosu sa MILICOM VESELINOVIĆ! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

15.11.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ante Baždarić za portal Republika.rs otkrio je sve o rijalitiju ,,Zadruga 5", a onda nam je ispričao gde se nalazio u trenutku kada je saznao za smrt njegove majke.

PROGOVORIO O MAJČINOJ SMRTI, OTKRIO ŠOK DETALJE O DALILI: Ante Baždarić se vraća u Zadrugu, a OVO je istina o odnosu sa MILICOM VESELINOVIĆ! (FOTO)

Foto: Republika.rs

 

Intrigantni i atraktivni zadrugar Ante Baždarić napustio je velelepno imanje u Šimanovicima, nakon što mu je produkcija saopštila da mu je majka u teškom zdravstvenom stanju. On je spakovao samo najosnovnije stvari i uputio se ka Splitu, kako bi video majku i pomogao sve što treba kada je njeno zdravlje u pitanju. 

Međutim, dok je putovao ka njoj, javljeno mu je da mu je majka preminula, zbog čega se razočarao u život, jer nije uspeo ni poslednji put da je čuje. Iako su bili vrlo vezani, Ante se odlučio na ulazak u ,,Zadrugu 5" kako bi stekao popularnost i osvojio novac kako bi obezbedio sebe i majku. 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Ante Baždarić Zadruga 5

 

Ante se odazvao pozivu portala Republika.rs i odgovorio na pitanja o njegovom povratku u rijaliti, ali i smrti majke. Baždarić za portal Republika.rs otkriva da se oseća sada malo bolje, nakon svega što se desilo, nastavio je da se bori, jer mu to jedino preostaje, pa otkriva i kada će se vratiti u rijaliti. 

Gde si bio u trenutku kada su ti javili da ti je mama preminula?

- Stigao sam autobusom koji me dovezao u Split, žurio sam da što pre dođem do stana u kojem živim. Međutim, kada san došao nikoga nije bilo kod kuće, kucao sam, zvonio, al' niko nije otvarao vrata, u međuvremenu mi je sused koji živi iznad mene došao i pruža mi ruku i izjavio mi je saučešće, u tom momentu su mi se presekle noge i počeo sam plakati, nisam znao gde sam. U tom momentu sam saznao da mi je majka preminula i da nisam stigao da je vidim i čujem poslednji put. 

Koliko ste vas dvoje bili vezani?

- Majka i ja smo imali super odnos, povezan sam bio s njom jako. Imali smo baš otvoren i lep odnos, imali smo naše priče. Svakodnevno smo se čuli dok nisam ušao u rijaliti. I nedostaje mi mnogo, sve je nekako drugačije sada kada znam da nije više tu.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ante Baždarić rijaliti

 

Šta je ono Što bi voleo da promeniš pre svega što se desilo sa mamom?

- Voleo bih da promenim to da sam samo par sati ranije stigao da se stignem s njom pozdraviti i da me posljedni put vidi, kao što je njoj to bila želja. Međutim, vreme se ne može vratiti, nažalost.

Da li se vraćaš u "Zadrugu"?

- Da, vraćam se u "Zadrugu", čekam zeleno svetlo od produkcije da mi jave kad se vraćam, nadam se da ce to biti što pre, da na taj način sto pre prebolim situaciju u kojoj se nalazim trenutno, jer ću biti okupiran aktuelnim temama u kući.

Da li si spreman da ponovo zakoračiš na imanje i šta će se promeniti? 

- Spreman sam da koračan na imanju, jer mislim da ovaj put neću imat nikakvu prepreku i da neću razmišljati kako je moja majka, da li je dobro kad u suštini sad znam da je na boljem mestu i znam da se ne muči više i na taj način mogu nastaviti tamo gde sam započeo.

 U koga si se najviše razočarao?

Republika

Foto: Republika.rs, TV Pink

Milica Veselinović i Ante Baždarić

 

- Pa u principu ne znan da li bih mogao navesti nekoga ko je mene osobno razočarao, jer u suštini niko me nije ni odusevio, osim par osoba što se tiče karaktera, a te osobe su mi jos uvek drage, tako da nemam nikakve predrasude što se mene tiče. A što se tiče ukucana, to je druga priča, ali najrazočaravajuće mi je to kako se odvija odnos između Dalile i Dejana odnosno njihovog braka, mislim da je to stvarno strašno!

Kako ti se cini ljubavni trougao? Otkrij nam sve tajne o njima.

- Užasno je da se za manje od mesec dana uspeo raspasti brak u kojem su učestvovale dve osobe koje su planirali zajedničku budućnost i decu, mislim da je to jako jadno od Dalile, mislim da se tu trebala pružiti prilika, jer ipak to je brak i tih 5 godina da se tako brzo baci u vetar mislim da je to apsurd. Ali u dubini mog razmišljanja, mislim da se ta priča protezala već pre ulaska u Zadrugu, mislim da je to samo kap koja je prelila čašu i koja se na taj način videla kao prilika za priču za rijaliti, ali verovatno nije računala na to da će Dejan ostati tako stabilan i suždržan na sve to što se događa, pretpostavljam da je mislila da će Dejan od samog početka tog njenog čina reagovati jako burno i da će na taj način puno lakše oprati sebe. Međutim, Dejan je pokazao da je jako inteligentnija osoba od nje. Za Filipa Cara nemam nijedan ružan komentar, ni osudu jer je on momak koji je vec učestvovao u prethodnoj sezoni i on dobro zna šta i kako radi, a na taj način daje publici gledanost koja je trenutno jako aktuelna.

Otkrij nam istinu o tvom odnosu sa Milicom Veselinović?

- Pa moj odnos sa Milicom više ne bih komentarisao iz razloga, što svako ima svoje mišljenje, ja sam celu istinu o našem odnosu izneo za crnim stolom, jednostavno cura očito nije svesna da svakom svojom lažnom izjavom kopa sebe sve dublje i dublje u rupu laži, ja sam ispao jako korektan što sam njenom dečku Mensuru rekao šta se izdešavalo još dok je on bio s njom, al' to što on to nije mogao prihvatiti, činjenica je to tako sam je sebi stvara presing u glavi, al' isto tako mislim da mu je to jedina karta na koju može igrati jer taj odnos njega i Milice, jer mislim da s njegovom prezentacijom od samog pocetka prema ostalim zadrugarima da nije ostavio lep dojam.

Da li si saznao nešto o nekim zadrugarima i šta za ovo vreme?

- Naravno da su mi ljudi koji su mi slali podršku preko društvene mrezže slali informacije s kojima mogu neke pojedine zadrugare spustiti na zemlju, al otom -potom, ako dođe do situacije da moram to javno izjaviti to ću napravit. Ali isto tako mislim da te neke stvari ne bi trebale bit tema osuđivanja, mislim da bi se trebao fokusirat na dešavanja koja se odvijaju unutar kuce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading