MILJANA ŠPIJUNIRA ZOLU! Kulićeva upuzala u Rajski vrt i prisluškivala dečka dok je otkrivao TAJNE ZADRUGARA: SANDRA JE HTELA ODNOSE SA OSMAKČIĆEM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola otišao je u Rajski vrt na poziv Drveta mudrosti, te mu otkrio detalje odnosa pojedinih zadrugara, a onda je Miljana Kulić ušla u vrt i sve vreme špijunirala svog partnera.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić prisluškuje Lazara Čolića Zolu

Drvo mudrosti je pozvalo Lazara Čolića Zolu u Rajski vrt, te je Zola otvorio dušu i govorio o aktuelnim temama koje se dešavaju u ''Zadruzi'', a njegova devojka Miljana Kulić odlučila je da ga špijunira i čuje razgovor koji se vodi između Čolića i Drveta mudrosti.

- Pripremam se za Zadrugoviziju, hteo sam da sa Miljanom učestvuje, ali oni nije htela, borim se na dva fronta, ako jedan opali biće dobro. Dobro smo, malo me dirnulo kada sam hteo svadbu, a ona nije htela, vidim da je malo labava - rekao je Zola, pa dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić špijunira Lazara Čolića Zolu

- U kući ima dosta dešavanja, trudim se da pratim sve, ovi troje su najbučniji, pričao sam i sa Dejanom, Dalila mu se us*ala u život, nije mi jasno što ne traži papire za razvod braka, on čeka da ona podnese papire. Ima svašta da kažem, ali imam osećaj da se sprdaju sa nama.

- Mensur je jako čudan. Priča ono što narod hoće da čuje, ispada da joj toleriše sve, u nekim momentima se ponaša čudno, kao da nama tera inat. Vidi da ga neko pravi budalom - završio je Zola.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola kod Drveta mudrosti

Drvo mudrosti je zanimalo zašto Zola nastupa sa Markom Osmakčićem, a Miljana Kulić je u lošem odnosu sa njim.

- Mislim da tu nema ništa loše, ne bih voleo da se vraćam u prošlost, ali sam ga savetovao da ne treba tako da se ponaša, on kaže da nema svest da je na televiziji, nadam se da će se promeniti - rekao je Zola, a onda otkrio zašto je odlučio da se ženi:

- Ja sam u životu prošao svašta, mislim da je vreme da se ženim.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić sluša razgovor Zole i Drveta mudrosti

Miljana više nije mogla da stoji kod vrata, već je odlučila da uše u Rajski vrt i čučne iza njega, kako bi bolje čula šta priča.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić u Rajskom vrtu

Drvo mudrosti je ponudilo Čoliću duel didžejinga, ali pod uslovom da otkrije tri tajne.

- Sandra srčano komentariše Markov odnos sa Viki, meni nije jasno zašto to. On mi kaže da je ona tražila od njega nešto što joj nije dao. Ona je sigurno htela odnos - ispričao je Zola, a onda otkrio drugu tajnu:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zola otkriva tajne

- Tajna za Janjuša, nije ovo loše ništa, ali pričao sam sa njim, pitao sam ga kako bi reagovao da uđe njegova bivša devojka i ja mislim da bi oni završili zajendo. Desilo se napolju da sam video nešto i video njihove reakcije, sigurno bi bio u vezi do kraja rijalitija.

- Treća tajna, mislim da će se na nastupu Miljane, Janjuša i Deniz desiti nešto. Miljana želi da ih ugasi na bini. Spremiće im haos - zaključio je Zola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

13.11.2021 22:24

Zola je Ajnstajn za ovu budaletinu. Zola, bezi od te budaletine sto daljeeee!