PINK OPROSTIO 150. 000 EVRA DUGA MC DAMIRU? Diskvalifikovani zadrugar najavio POVRATAK, a Filipu Caru pripremio DEBELE BATINE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.11.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper MC Damiro diskvalifikovan je iz rijalitija ,,Zadruga 5", a sada se oglasio i otkrio da mu je Pink televizije oprostila dug od 150. 000 evra i da se vraća na imanje u Šimanovcima.

Republika

Foto: Republika.rs

MC Damiro

 

Poznati reper i zadrugar MC Damiro napustio je rijaliti ,,Zadruga 5" svojevoljno, nakon čega je u Belu kuću stiglo pismo Veliko šefa da će televizija Pink potražiti u skaldu sa ugovor 150. 000 evra, budući da mu ovo nije prvi put da je odlučio da pobegne. 

Međutim, kako se situacija menja iz minuta u minut, očigledno je da je Damiro uspeo da dođe do produkcije i obavi razgovor sa čelnicima Pinka, budući da se oglasio na Instagramu i najavio svoj veliki povratak. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

MC Damiro Zadruga

 

Damiro se po bekstvu iz rijalitija oglasio i otkrio zbog čega je pobegao sa imanja. 

- Neću gledati kao pojedini da te diskvalifikujem jer ne želim taj teret na leđima. Makar ja večeras, sutra i prekosutra spavao na ulici, čekaću te da mi se izviniš za majku bolesnu koju si psovao i moje sve najmilije. Sve mogu, biti na ulici, gladan i žedan, ali nikada neću dati na moju ćerku i majku! Ako ima neko iz Beograda da mi pomogne u vezi spavanja, neka se javi - napisao je diskvalifikovani zadrugar.

Republika

Foto: instagram.com

MC Damiro se oglasio

 

Nakon nekoliko dana, MC Damiro objavio je novi niz storija, po kojima se može zaključiti da je ovaj reper postigao dogovor sa produkcijom da se vrati u rijaliti, ali ovog puta najavio je suočavanje sa Filipom Carem. 

- Nigde nisam pobegao, nikome ništa nisam dužan!  Osim jedan hladan kroše kada se vratim - napisao je MC Damiro na Instagramu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading