TAJNA VEZA TARE SIMOV I MENSURA: Zadrugarka otkrila da Ajdarpašića drži u šaci, Milici Veselinović u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.11.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov zapretila je Mensuru Ajdarpašiću da će ga uništiti ukoliko bude nastavio da je napada i vređa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Mensur Ajdarpašić

 

Voditelj Milan Milošević prošle noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je pitanje za Mensura Ajdarpašića, a radilo se o njegovoj devojci Milici Veselinović. U raspravu se uključila Tara Simov, koja je ove sezone definitivno pokvarila odnose sa Mensurom. Podsetimo, Tara i Mensur su svojevremeno izlazili po prestoničkim splavovima, u vreme kada je bila diskvalifikovana iz rijalitija, nakon čega je tadašnji dečko Nenad Aleksić Ša raskinuo sa njom. 

Ša je saznao za stori koji je Mensur objavio, nakon što je reper potpisao da će platiti Tarinu kaznu zbog diskvalifikacije, pa je na Instagram storiju napisao ,,Samo nek se plaća" i označio Simovljevu, koja je to kasnije objavila na svom nalogu. Međutim, po njenom ulasku u ,,Zadrugu 5" odnos Tare i Mensura se znatno pogoršao, a za sve je kriva njegova devojka Milica. Tara je sada otkrila Milici, ali i gledaocima da postoje mnoge tajne o Ajdarpašiću koje poseduje, ali još uvek ne želi da ih iznese. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović Zadruga

 

- Ko je tvoja devojka, da je ne bi komentarisali? - glasilo je pitanje.

- Treba da je komentarišu, samo na adekvatan način. Ja druge komentarišem na neki najnormalniji način, ja ne biram reči kad nekoga komentarišem, ali pazim kako koga komentarišem. Ne branim nikome da komentariše mene, niti za nju, svi neka je komentarišu, ali da tvrde onakve stvari, za koje ni oni sami ne znaju, još pod onakvim pritiskom... Rekao sam da neću dozvoliti da je vređaju - govorio je Mensur.

- Zašto mi tvoja devojka ne odgovori? Ja tvojoj devojci govorim stvari koje je ona sama radila, koje joj ti govoriš. Ti mene vređaš - ubacila se Tara.

- Ti naskačeš prva na mene, mene ova osoba ne zanima u životu! - ogradio se Ajdarpašić.

- Gleda on mene i van emisija - otkrila je Tara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Tara Simov svađa

 

- Mensure, ti si neko ko je bio u prošloj sezoni, sama vaša veza je nešto. Prva Milica nije dobra prema ljudima i krene da ih vređa, zato ne možeš da očekuješ od drugih da nju ne vređaju - ubacila se Viki.

- Jeste, ja joj govorim stvari koje je njen dečko njoj govorio, a ona mi govori da sam bolesnica, ljubavnica - dodala je Tara.

- Ja znam o tebi mnogo više nego što drugi mogu i da zamisle - rekao je Mensur.

- Kaži! Evo, ja ću te provocirati i sešću ti na kičmu dok ne kažeš sve što imaš. Nisam ja još ispričala šta si mi pisao. Ja želim da raskinete, da Mensur shvati sa kim je u vezi, a ne zato što ću ja nešto reći. Ti si, Mensure, dobar momak, ali si izgubio kredibilitet - govorila je Tara.

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading