NENAD ALEKSIĆ ŠA IZNEO SVE MRAČNE TAJNE DALILE DRAGOJEVIĆ: Varala je Dejana i u braku, loša je osoba! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.11.2021

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša prokomentarisao je preljubnicu Dalilu Dragojević, a tom prilikom istakao je koliko je ona uradila gore u odnosu sa njega.

Republika

Foto: Republika.rs, youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

Popularni reper Nenad Aleksić Ša prošle noći bio je gost u emisiji ,,Pitam za druga" koja se emituje na RED televiziji, a tom prilikom prokomentarisao je sva dešavanja sa velelepnog imanja u Šimanovcima. Rijaliti ,,Zadruga 5" obara sve rekorde gledanosti, a ono što je doprinelo tome svakako da je preljuba Dalile Dragojević

Ša je u rijalitiju ,,Zadruga 4" prevario tada zakonitu suprugu Ivanu Aleksić od koje se kasnije razveo, jer se zaljubio u Taru Simov. Svi smo bili svedoci burne i turbulentne ljubavi, a sada se Ša prisetio koliko je njega Dragojevićka tada pljuvala na sva usta.

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

- Dalila k'o Dalila. Ona je po mom mišljenju loša osoba, samoživa, ne voli ni sebe a kamoli druge. Sve što radi, radi iz koristi, ovog puta zbog popularnosti. Sada joj je sve top, glavna je tema trenutno i odlično će ona to iskoristiti kad izađe. Ovog čoveka mi je iskreno žao. Car k'o Car, uvek neko zezanje i on mnogo toga radi zbog rijalitija. Nju čim sam upoznao shvatio sam da mi ne leži i da je loša. Mene je najviše osuđivala zbog moje situacije, a uradila je mnogo gore od mene. Ona je glumac i to je sto posto tako. Mislim da će se na kraju vratiti Dejanu, on će joj sve oprostiti definitivno - izjavio je Ša, pa dodao:

- Gde se zaljubila. Ljubavi na prvu se dese jednom u sto godina. Ja sam se u Taru zaljubio nakon pet meseci, na početku je bilo zagrejavanje, tek kasnije sam odlepio. Mislim da ga je varala u braku, to je 100%. Više je ona bila muško u tom braku. Ona je već imala u glavi da će praviti priču, da nije bio Car bio bi neko drugi. Trajaće to još neko vreme. Car je zaljubljive prirode, on je takav, njemu to nije ništa novo i sve mu je prolazno. Mislim da kad sve to pukne, probaće da se vrati mužu, a on ako je pametan samo noga u du*e i ćao.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

11.11.2021 10:33

Ali , posto D. NIJE PAMETAN, NITI JE ZREO, prihvatice kalasturu nazad zbog koje se odrekao porodice, obicaja po osnovu porekla ... A ona , AKO postane voditelj u Srbiji, neka joj na cast dodje i njen stric.

Odgovori 13 2