RASKIDAJU PA SE MIRE! Filip Car ostavio Dalilu, pa joj se brže bolje VRATIO: NE MOŽE BEZ NJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.11.2021

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon burnog dana i ozbiljnih svađa, Filip Car je pogazio svoju reč koju je dao, naime raskinuo je sa Dalilom Dragojević, ipak je posle nekoliko trenutaka odlučio da se pomire, te joj sve oprostio.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević se pomirli

Filip Car i Dalila Dragojević ceo dan se svađaju, a Bela kuća se ori od njihovih reči. U jednom trenutku Caru je prekipelo, te je odlučio da raskine sa Dalilom, ali ta odluka nije potrajalo dugo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car oprostio Dalili Dragojević

Naime, njih dvoje su se pomirili u hotelu. dalila se pravdala da njene misli i srce pripadaju samo njemu, a Filip je odlučio da pređe preko svega , te ju je mazio i obasipao poljupcima kao da se nikada nisu posvađali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zana

10.11.2021 00:35

Care, i tebe ce Dalila uskoro na povodac, jer ne drzis do svoje izgovorene reci, sve joj oprastas , tako da je sve po njenom. I u ovoj vezi ona " nosi pantalone" Jesi li toga svestan glavati naivko ?

Jovan

10.11.2021 06:59

Stara taktika: raskid pa pomirenje, raskid pa pomirenje, raskid pa pomirenje, raskid pa pomirenje, raskid pa pomirenje, raskid pa pomirenje, raskid pa pomirenje.........

Vasar Tastine

10.11.2021 10:11

Pred nama se odvija dresura Dalilinog novog psa, pit bul terijera. Uskoro ce da ispunjava sve njene zapovesti... ha ha ha. Dejane spasio si se. Jadan Car.