NISAM JOJ ČUO POSLEDNJE REČI: Ante Baždarić progovorio o sahrani majke Vesne, pa se direktno obratio PRODUKCIJI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ante Baždarić otkrio je zbog čega nije uspeo da čuje poslednje reči njegove majke Vesne.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ante Baždarić otkrio detalje o sahrani majke Vesne

 

Zadrugar Ante Baždarić napustio je hitno rijaliti ,,Zadruga 5" zbog bolesti njegove majke, koja je kasnije i preminula. Ante nije uspeo da dođe do majke pre nego što je izdahnula, a produkciaj je dozvolila njemu da ode na sahranu. 

Ante se sinoć prvi put oglasio o majčinoj smrti i otkrio kako se oseća, te da nije uspeo da dođe do majke i čuje njene poslednje reči.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ante Baždarić Zadruga

 

- Hteo bih da se zahvalim svima koji su mi bili podrška. Ako sam vas izneverio u bilo kom smislu, žao mi je, ali jednostavno sam bio zabrinut za majku i nisam se mogao opustiti, konstantno su mi letele misli na to. Došao sam juče, a razlog mog izlaska iz Zadruge je smrtni slučaj majke - poručio je Ante na Instagramu. 

Baždarić se sada obratio prijateljima i porodici i otkrio kada će biti sahranjena njegova majka, za koju je bio izuzetno vezan. 

Veliki pozdrav svima koji me podržavaju u ovim teškim trenucima, koji su me zatekli. Ovim putem se zahvaljujem svima na lepim rečima. Zbog poteškoća sa mobilnim uređajem, nemam mogužnost svima odgovoriti na privatne poruke, dostupan sam trenutno samo na društvenoj mreži Instagram. Tako da ovim putem bi se hteo obratiti prijateljima i rodbini da je sahrana moje majke Vesne u sredu, u 12 časova, u 12:30 dolazi sveštenik, nakok toga počasna paljba. Žao mi je što nisam stigao zadnji put da čujem zadnje reči svoje majke, hteo bih ovom prilikom ograditi produkciju rijalitija ,,Zadruga", da nisu oni kriti što nisam stigao da nreme, jednostavno je došlo do situacije da je takva jednostavno procedura i da su izašli u susret koliko god su mogli. Kada malo dođem sebi od selokupne situacije javim se prvom prilikom da vam ispričam sve dojmove tokom boravka u kući. Lep pozdrav - napisao je Ante. 

Republika

Foto: instagram.com

Ante Baždarić o preminuloj majci

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading