STALNO SE SVAĐAJU, IMAJU VELIKE PROBLEME: Misteriozni dečko Aleksandre Nikolić NESTAO, zadrugarka u očaju, potražila pomoć! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

04.11.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor blizak Aleksandri Nikolić otkrio je za portal Republika.rs detalje o njenom odnosu sa dečkom.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga 4" se potpuno povukla sa javne scene, a sve svoje vreme pokušava da usmeri na njenog misterioznog dečka, kog još uvek nije spremna da prikaže javnosti. Aleksandra definitivno da uživa u pažnji i ljubavi koju svakodnevno dobija od misterioznog gospodina, a izvor za naš portal nam je otkrio i da njih dvoje imaju nesuglasice. 

 

 

Naime, Aleksandra je po izlasku iz rijalitija odlučila da promeni potpuno život iz korena i da se skrasi kraj jednog muškarca, što je i uspela. Međutim, toliko su slični, da se zbog toga vrlo često posvađaju, zbog čega bivšu zadrugarku konstantno boli glava, da je čak potražila i pomoć kod numerologa. 

 

 

- Aleksandra ga toliko voli, kao i on nju, ali džabe, imaju nesuglasice i to je to, svađaju se svako malo, a bez ikakvih razloga, on ljubomoran, ona temperamentna i eto i tako u krug. Aleksandra je toliko daleko otišla da je čak odlazila pod numerologa da potraži odgovore i šta joj zvezde predviđaju. Uskoro bi trebalo da se veri, zbog čega je izuzetno srećna, a nedavno je čak i pokvarila kola koja je kupila po izlasku iz rijalitija - govori izvor za Republika.rs. 

 

 

- Dečko joj se nije javio, ona se uplašila da joj je dečko nestao, ona se sva pogubila, bukvalno je zvala sve ljude da bi ga pronašla, naravno koji znaju za njih dvoje. Aleksandra je toliko nervozna u poslednje vreme, da imam utisak da kada bi eksplodirala to bi bio pravi skandal. Ne verujem da će ulaziti u Zadrugu, mislim da joj ove godine to ne treba, neka preskoči, imaju sada druge teme, mislim da bi ona samo tamo izgubila vreme, a tako joj predstoje veliki projekti i planovi o kojima ne mogu sad da pričam, ali uskoro će i ona sama reći - dodaje izvor blizak Aleksandri za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading