PALA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI: Ivana Šopić pročitala pismo Velikog šefa, zadrugari se SLEDILI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.11.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ivana Šopić pre nego što je započela emisiju ,,Pitanja gledalaca" pročitala je pismo Velikog šefa sa važnim obaveštenjem o diskvalifikaciji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Šopić Zadruga

 

Pre početka današnje emisije ,,Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je zadrugarima i gledaocima saoštenje Velikog šefa, koje je sve šokiralo!

Naime, nešto ranije zadrugari su imali novi izazov koji im je zadao Veliki šef, a kako njihove igrice nikada ne mogu da prođu bez turbulencija, produkcija je odlučila da diskvalifikuje određenu grupu, jer nisu ispoštovali pravila igre. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari se posvađali

 

- Dragi zadrugari, pre svega vas obaveštavamo da je iz današnje grupe diskvalifikovana grupa u kojoj se nalazi Krle, jer je varao - glasio je prvi deo pisma, a potom je Ivana obradovala zadrugare koji se nalaze u pobedničkoj ekipi, pa im je saopštila o nagradi koju su dobili od strane Velikog šefa:

- Pobednička grupa je grupa Anđele Đuričić. Čestitamo pobednicima i šaljemo im po 1.000 dinara, za njih će biti otvorena prodavnica, gde će moći da potroše samo te pare koje su dobili. Svako će imati po 5 minuta - pročitala je Ivana.

Detaljnije u nastavku. 

Komentari (1)

Loading
Svetlana Petrov

05.11.2021 06:26

Ivana Sopic toliko kresti da je to tako iritantno i nemoguce slusati. I ako preskocis cinenicu da svako danas moze biti voditelj i da se ulica preselila na tv Pink, ali oni koji odlucuju o tome bi morali da vode racuna o boji glasa vise nego o velicini deholtea. Ova se ne moze slusati!!!!! Takav jeziv glas ne moze imati voditeljka!!!Srecom imam daljinski.