SANDRA REŠIĆ BILA U VEZI SA MIROSLAVOM ILIĆEM: Bivšeg dečka je OSTAVILA posle Zadruge, a evo kako izgleda i zbog čega su RASKINULI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

04.11.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Rešić proslavila se učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", a bivšeg dečka krila je kao zmija noge. Sada vam otkrivamo sve detalje njihove veze, kao i razlog zbog kog je Rešićeva odlučila da prekine vezu sa Miroslavom Ilićem.

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Rešić Zadruga

 

Rijaliti učesnica i pevačica Sandra Rešić proslavila se boravkom u rijalitiju ,,Zadruga 4", gde je imala ključnu ulogu u odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Iako su svi mislili da se Rešićeva neće pojaviti u poslednjoj sezoni rijaliti formata, ona je sve iznenadila i upustila se u novu avanturu, koja joj za sada odlično ide. 

Ono što je svima poznato jeste da je Sandra ćerka popularnog pevača Nina Rešića, a dosta se spekulisalo o njihovom odnosu, o čemu pevačica uvek sa setom priča. Međutim, malo ko zna bilo šta o Sandrinom bivšem momku, koji se nije eksponirao u javnosti, osim jednom kada su zadrugari u ,,Zadruzi 4" imali priliku da vide svoje porodice na novogodišnjim čestitkama. Tada su svi primetili Sandrinog tadašnjeg dečka, koji se zove i preziva Miroslav Ilić

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Sandra Rešić i otac Nino Rešić

 

Inače, Sandra je svoju ljubavnu romansu krila kao zmija noge, uvek je isticala da ima veliko poverenje između njih dvoje, a ono što je potpuno neopaženo prošlo, jeste da je Rešićeva po izlasku iz rijalitija donela odluku da stavi tačku na njihov odnos. Izvor koji je blizak Sandri ispričao je za portal Republika.rs detalje koje javnost nije znala do sada, kao i zbog čega su njih dvoje raskinuli samo nekoliko dana nakon što se završila četvrta sezona najgledanijeg rijalitija. 

Sandra Rešić se muva sa Dejanom Dragojevićem!

Mnogi su spekulisali da nakon što je Dalila Dragojević prevarila svog supruga Dejana sa FIlipom Carem, da će Sandra Rešić uskočiti u njegov život i uspesti da ga zavede. Iako se za sada nije ništa konkretno desilo, gledaoci i fanovi nagađaju da se među njima dvoma rađaju emocije koje su više od prijateljstva. 

Na društvenoj mreži TikTok isplivao je snimak sa proslave rođendana voditelja Milana Miloševića, na kom se vidi kako Sandra i Dejan đuskaju, pa su svi stekli utisak da se njih dvoje poznaju još od ranije, što video i potrđuje. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić i Dejan Dragojević u krevetu

 

- Ono što ja znam, a upoznata sam sa mnogim stvarima oko njihovog odnosa, oni su ostali u dobrim odnosima, super, kada se vide pozdrave se, nema što se kaže zle krvi među njima. Oni su imali nekoliko trzavica, ali ništa sad strašno da ne može da se prevaziđe to, zapravo, oni su zajedno smatrali, pošto se i Miroslav bavi muzikom, da je ulazak u rijaliti bio super potez zbog toga što je mogla da se ispromoviše kao pevačica, prosto zarad njene karijeri. Koliko znam, on je potpuno nastavio svojim putem, više se ne upušta u to, ne prati ta dešavanja u Zadruzi - ističe izvor bliza Sandri za Republika.rs i dodaje:

- Sandra i Miroslav su raskinuli otprilike nešto malo posle kraja Zadruge, i to je bilo iz prostor razloga, nije bilo skandala, svađa, nego su se ohladili i doneli su odluku da prekinu, mirnim tonom, popričali su i svako na svoju stranu, što smatram da je najbolje bilo u tom trenutku za nju. Kada nekog ne vidiš 10 meseci, mislim da je sasvim jasno da će se emocije ugasiti. Ona kada je ušla u Zadrugu, Miroslav je i dalje bio sa njom, pričam za prvi put kada je ušla, i onda kada je izašla, da li je nju ponelo sve to, ceo taj hajp oko svega, ne znam, ali jednostavno sve to što se dešava je uticalo da se ona malo više ohladi od njega. Ja sam pričala i sa Miroslavom, on je neko ko uvek ističe da ga je Sandra ispoštovala, da nikada nije bilo nečeg lošeg sa njene strane, osim prosto što su se odaljili, pa zašto onda siliti neki odnos, kad prosto mogu mirnim putem da se raziđu - ističe izvor za Republika.rs. 

U nastavku možete pogledati i kako Miroslav izgleda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading